Ρωσία - Πούτιν στους συνεργάτες του: «Θέλουμε πιο γρήγορες αποφάσεις» για την επιχείρηση στην Ουκρανία

Ρωσία - Πούτιν στους συνεργάτες του: «Θέλουμε πιο γρήγορες αποφάσεις» για την επιχείρηση στην Ουκρανία

Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε στο συντονιστικό συμβούλιο της κυβέρνησης και ζήτησε καλύτερη συνεργασία και ένα άμεσο σχέδιο για τους στόχους της επιχείρησης στην Ουκρανία

putin_maketa
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στην πρώτη συνεδρίαση του νέου συντονιστικού συμβουλίου που θα διαχειρίζεται το έργο της κυβέρνησης στο εσωτερικό μέτωπο.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η κυβέρνηση της χώρας του πρέπει να «επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων» σε σχέση με τη στρατιωτική εκστρατεία στην Ουκρανία. Μάλιστα, άφησε αιχμές στους συνεργάτες του τονίζοντας: «Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι μέχρι σήμερα το συντονιστικό συμβούλιο θα έπρεπε να έχει διαμορφώσει στόχους για ορισμένους τομείς δραστηριότητας στην Ουκρανία. Οι στόχοι αυτοί δεν υπάρχουν, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα παραληφθούν στο εγγύς μέλλον».

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητος ο αυξημένος συντονισμός των κυβερνητικών δομών και των περιφερειών. «Πρέπει να επικεντρωθούμε στην πραγματική κατάσταση και στις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν σε διαφορετικές περιοχές. Χρειαζόμαστε ξεκάθαρο πλάνο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρώσος πρόεδρος και συμπλήρωσε: «Σας ζητώ να μου παρουσίασετε ένα προσχέδιο του πλάνου μας το συντομότερο δυνατό. Εργαζόμαστε ήδη μια εβδομάδα γι' αυτό και πρέπει να συντομεύσουμε».

Ο Πούτιν άφησε αιχμές και για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι στρατιώτες στην Ουκρανία. «Όσον αφορά τον εξοπλισμό, ο οποίος σχετίζεται άμεσα με μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, πρέπει όχι μόνο να είναι διαθέσιμος σε όλους, αλλά και να είναι σύγχρονος, βολικός και αποτελεσματικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Όσα γνωρίζουμε για τις υποπαραλλαγές BQ.1 και ΒQ.1.1 που βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Διεγράφη από τη ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

«Δεν έτρεχα, δεν ήπια, δεν κατάλαβα ότι παρέσυρα κάποιον», λέει ο Ρομά που σκότωσε τη 15χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης