Έντονη ήταν η αντίδραση της Λευκορωσίας στο φετινό βραβείο Νόμπελ Ειρήνηςπου αποδόθηκε στον φυλακισμένο Λευκορώσο υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Άλες Μπαλιάτσκι, από κοινού με τη ρωσική κυβερνητική οργάνωση Memorial και την ουκρανική οργάνωση Κέντρο για τις Πολιτικές Ελευθερίες.
Ο εκπρόσωπος της λευκορωσικής διπλωματίας, με κείμενό του στο twitter έκανε λόγο για πολιτικοποίηση του βραβείου, σε σημείο που «θα τρίζουν τα κόκαλα του Άλφρεντ Νόμπελ», που ίδρυσε τα ομώνυμα βραβεία.
«Τα τελευταία χρόνια οι αποφάσεις -και μιλάμε για το βραβείο ειρήνης- έχουν πολιτικοποιηθεί τόσο πολύ που θα τρίζουν τα κόκαλα του Άλφρεντ Νόμπελ», έγραψε στο Twitter ο Ανατόλι Γκλαζ.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.