Ρωσική εισβολή - Λουχάνσκ: Η στιγμή που φιλορώσος Ουκρανός σκοτώνεται σε βομβιστική επίθεση

Ρωσική εισβολή - Λουχάνσκ: Η στιγμή που φιλορώσος Ουκρανός σκοτώνεται σε βομβιστική επίθεση

Μαχητές της εθνικής αντίστασης τοποθέτησαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητό του, καθώς τον θεώρησαν «προδότη» - Τα πλάνα καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας

εκρηξη382219
Σοκαριστικά πλάνα από τη στιγμή της δολοφονίας ενός  φιλορώσου Ουκρανού αξιωματούχου που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης βλέπουν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες.

Ουκρανοί μαχητές φέρονται να τοποθέτησαν  εκρηκτικά στο όχημα του Ασκιάρ Λάισεφ  στην πόλη Σταρομπέλσκ της περιφέρειας του Λουχάνσκ στις 11 Αυγούστου - οπότε και καταγράφονται τα πλάνα. Αιτία ήταν ότι θεώρησαν ότι είχε αυτομολήσει στη Ρωσία.

🇺🇦  🇷🇺  ELIMINATED: russian collaborator "Askyar Laishev" killed by car bomb


Ο Ασκιάρ Λάισεφ εργαζόταν κατά το παρελθόν στην Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας της Ουκρανίας (SBU) προτού ενταχθεί  στην υποστηριζόμενη από τη Μόσχα Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ ως επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών το 2014.

φιλορωσος1
φιλορωσος2
Κλείσιμο


Μέλη της Εθνικής Αντίστασης της Ουκρανίας στο, κατεστραμμένο από τις επιθέσεις, Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία απάντησαν στις ενέργειές του  βομβαρδίζοντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στις 11 Αυγούστου.

Όπως γράφει η «Washington Post», ο Λάισεφ βγήκε ζωντανός από το αυτοκίνητο μετά την έκρηξη, αλλά πέθανε στο νοσοκομείο λίγες μέρες αργότερα.

«Επαναλαμβάνουμε ότι η προδοσία είναι επιβλαβής για την υγεία σας, για αυτό μάταια κάθε προδότης ελπίζει ότι δεν θα τον βρει η συμφορά», δήλωσε η ουκρανική  Εθνική Αντίσταση.

filorosos2


Το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματις κυκλοφόρησε πρόσφατα και δείχνει το αυτοκίνητο του Λάισεφ να εκρήγνυται στην οδό  Σεβτσένκο  στο Λουχάνσκ που ελέγχεται από τη Ρωσία. Συντρίμμια του αυτοκινήτου πετάγονται στον αέρα και από τύχη γλιτώνουν τον τραυματισμό διερχόμενοι πολίτες. Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, ένας άνδρας που στέκεται λίγα μέτρα μακριά από το όχημα πέφτει στο έδαφος από τη σφοδρότητα της έκρηξης.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο ύστερα από τη δημοσίευσή του στα  ουκρανικά κανάλια στο Telegram μόλις χθες.

Ειδήσεις σήμερα:

Τους σκέπασε με ρούχα και τους έκαψε ζωντανούς - Το άγριο έγκλημα στην Αίγινα το 2015 και η σύλληψη στη Μάλτα

«Οι δημοσκοπήσεις διαψεύδουν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών στα νησιά του νοτίου Αιγαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης