Ζάκυνθος: Συνελήφθη Βρετανός φαρσέρ - Ανακοίνωνε από το μικρόφωνο του αεροδρομίου καθυστερήσεις πτήσεων

Ζάκυνθος: Συνελήφθη Βρετανός φαρσέρ - Ανακοίνωνε από το μικρόφωνο του αεροδρομίου καθυστερήσεις πτήσεων

Η φάρσα του νεαρού προκάλεσε σύγχυση στους επιβάτες που περίμεναν τις πτήσεις τους - Το βίντεο που κατέγραψε την φάρσα έχει γίνει viral στα social media

zakynthos-aerodromio
Ξινό βγήκε το αστείο ενός 22χρονου Βρετανού τουρίστα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου. Ο νεαρός είχε όρεξη για πλάκα καθώς κατευθύνθηκε στο χώρο όπου βρισκόταν το μικρόφωνο του αεροδρομίου και έκανε ανακοινώσεις που αφορούσαν καθυστερήσεις πτήσεων. Πιο συγκεκριμένα έλεγε ότι θα υπάρχει εξάωρη καθυστέρηση της πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο του Γκατγουικ.

Το σκηνικό κατέγραψε ένας επιβάτης ο οποίος κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για πλάκα ενώ ο 22χρονος πιάστηκε στα πράσα όταν είπε ότι η πτήση για Μάντσεστερ θα έχει καθυστέρηση έξι ωρών. Ωστόσο τέτοια πτήση δεν ήταν προγραμματισμένη ενώ προκλήθηκε σύγχυση μεταξύ των επιβατών καθώς όλοι αναρωτιούνταν τι συνέβη. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο χώρο ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου μαζί με έναν αστυνομικό. Ο νεαρός συνελήφθη ενώ δεν του επιτράπη να επιβιβαστεί στην πτήση του. 



«Περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες και τότε ακούσαμε από τα μεγάφωνα περίεργες ανακοινώσεις. Όταν σήκωσα το βλέμμα του, είδα έναν νεαρό στο μικρόφωνο και έβγαλα το τηλέφωνό μου για να τραβήξω βίντεο. Έκανε περίπου τρεις ή τέσσερις ανακοινώσεις για πτήσεις που θα καθυστερούσαν αρκετές ώρες.

Οι αντιδράσεις του κόσμου είχαν πλάκα, αφού το μισό αεροδρόμιο δεν μπορούσε καν να τον δει. Πιθανότατα έγινε αντιληπτός όταν έκανε την τελευταία ανακοίνωση για το Μάντσεστερ. Η παρέα του ανησυχούσε πολύ διότι δεν ήξεραν αν θα τον αφήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που κατέγραψε τη φάρσα του 22χρονου. 

Κλείσιμο
«Λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι αφέθηκε τελικά ελεύθερος παρότι του είπαν ότι θα τον κρατήσουν στο αεροδρόμιο και θα του κατασχέσουν το διαβατήριο για τρεις μέρες. Όμως μετά από λίγο του είπαν απλώς να φύγει», συμπλήρωσε. Σημειώνεται ότι ο άνδρας ανάρτησε το βίντεο στο  TikTok, με αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα viral.


Ειδήσεις σήμερα:

Σανγκάη - Χάος σε Ikea: Πελάτες τρέχουν στις εξόδους όταν ανακοινώθηκε «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού

Κόλλησε κορωνοϊό και ο Μπουρλά: «Έχω λάβει τέσσερις δόσεις και κάνω αγωγή με Paxlovid»

Ουκρανία: Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη νάρκης ενώ κολυμπούσαν στην Οδησσό - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης