Το ουκρανικό Τάγμα Αζόφ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση απαντώντας στον χαρακτηρισμό του ως «τρομοκρατική» οργάνωση από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας, αποδοκιμάζοντας την κίνηση ως μια δικαιολογία για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμουαπό τη Ρωσία.
Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Telegram, το Τάγμα Αζόφ κάλεσε επίσης το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ να κηρύξει τη Ρωσία ένα «τρομοκρατικό κράτος» ως απάντηση στα φερόμενα εγκλήματα πολέμου από τη Μόσχα κατά την εισβολή της στην Ουκρανία.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.