Ρωσία - Νέες φήμες για την υγεία του Πούτιν - Ανέβαλε ξαφνικά την παρουσία του σε ετήσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Ρωσία - Νέες φήμες για την υγεία του Πούτιν - Ανέβαλε ξαφνικά την παρουσία του σε ετήσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Ο Ρώσος πρόεδρος επρόκειτο να εμφανιστεί σε live τηλεοπτικό πρόγραμμα, στο οπίο δέχεται ερωτήσεις από τους πολίτες - Ο Πεσκόφ ανακοίνωσε την αναβολή  της συγκεκριμένης εκπομπής, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες και οι φήμες για την υγεία του Πούτιν αναθερμάνθηκαν

putin
Αναθερμαίνεται η συζήτηση για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την ξαφνική αναβολή στην παρουσία του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ερωταπαντήσεων με τη συμμετοχή των πολιτών. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει απουσιάσει από το συγκεκριμένο πρόγραμμα μόνο δύο φορές από τότε που ανέλαβε την εξουσία το 2000.

Αναφορές από διάφορες πηγές θέλουν τον Πούτιν να πάσχει από διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ τα συγκεκριμένα σενάρια έχει ενισχύσει η εξασθένηση που παρουσίαζε ο Ρώσος πρόεδρος σε πρόσφατες εμφανίσεις του, εν μέσω της ρωσικής εισβολής του στην Ουκρανία.

Και αυτή η τελευταία αιφνιδιαστική αναβολή τροφοδοτεί εκ νέου τις φήμες αυτές, που τον θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον και καρκίνο ή ακόμη και άνοια σε αρχικό στάδιο.

Στο πλαίσιο του τηλεοπτικού προγράμματος, το οποιό πραγματοποιείται σχεδόν κάθε χρόνο, ο Πούτιν δέχεται ερωτήσεις από το ρωσικό κοινό.

Οι θεωρίες που αναπτύχθηκαν, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος ενημέρωσε πως «το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, είναι δυο.

Η πρώτη σχετίζεται με τους φόβους των συμβούλων του Πούτιν στο Κρεμλίνο για σειρά από «εχθρικές» ερωτήσεις με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κλείσιμο
Η άλλη αφορά τη συνεχή ανησυχία για την υγεία του 69χρονου προέδρου, καθώς εκφράζονται φόβοι για την ικανότητά του να παραμένει συνεχώς στην τηλεόραση για τρεις με τέσσερις ώρες.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Πούτιν έχουν συχνά αναλυθεί από τους παρατηρητές, επισημαίνοντας νέες ιδιορρυθμίες στη συμπεριφορά του, οι οποίες θα μπορούσαν να υποδηλώνουν κακή υγεία.

Το πρόγραμμα των ερωταπαντήσεων διεξάγονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των προεδριών του Πούτιν από το 2001, με εξαίρεση το 2004 και το 2012. Μέσα στο τετράωρο, μπορούν να υποβληθούν εκατομμύρια ερωτήσεις και ο Πούτιν συχνά απαντά σε περίπου 70 με κάποιες λεπτομέρειες.


Ειδήσεις σήμερα

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Τα κίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας σε Δημόσιο και νοικοκυριά

Στο 50% των ολοήμερων σχολείων η επέκταση ωραρίου έως τις 17:30 - Διορισμοί εκπαιδευτικών και το καλοκαίρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης