Πούτιν: Νέο βίντεο εκτοξεύει τις φήμες για την υγεία του - Η «περίεργη» κίνηση του αριστερού του ποδιού

Πούτιν: Νέο βίντεο εκτοξεύει τις φήμες για την υγεία του - Η «περίεργη» κίνηση του αριστερού του ποδιού

Δεν έχουν τελειωμό τα στιγμιότυπα  με τον πρόεδρο της Ρωσίας να δίνει τροφή στα σενάρια για επιβάρυνση της υγείας του - «Είναι σε άριστη κατάσταση», απαντά στερεότυπα το Κρεμλίνο

putin-podi
Νέο βίντεο που εμφανίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κινεί περίεργα το αριστερό του πόδι ενώ κάθεται σε πολυθρόνα κατά την συνάντησή του, την Δευτέρα, με τον πρόεδρο του Τατζικιστάν Εμομάλι Ραχμόν, στο Κρεμλίνο, επανέφερε στην επικαιρότητα τις φήμες ότι η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Τατζικιστάν εμφανίζεται να...κρυφοκοιτά την κίνηση του ποδιού του Πούτιν, προτού αποστρέψει το βλέμμα του, φοβούμενος ότι θα τον καταλάβει ο συνομιλητής του.



Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πολλές φήμες για το επίπεδο της υγείας του προέδρου της Ρωσίας - με αρκετούς να υποστηρίζουν το σενάριο ότι πάσχει από Πάρκινσον, όπως γράφει η Daily Mail.

Ενα από τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας - τα οποία δεν είναι ωστόσο ίδια για όλους τους ασθενείς - θεωρείται «το σύνδρομο των ανήσυχων άκρων», μια ανεξέλεγκτη ανάγκη που έχει ο ασθενής να κινεί το κάτω μέρος, συνήθως του ενός ποδιού. Σε άλλα στιγμιότυπα, ο πρόεδρος της Ρωσίας δείχνει να σφίγει το τραπέζι, προκειμένου - τουλάχιστον έτσι λέγεται - να μην φανεί το τρέμουλο στο χέρι του. 

Κλείσιμο


Τα σενάρια δεν έχουν τέλος: Η Sun επικαλούμενη ογκολόγους, κάνει λόγο για «hemo brain» - πρόκειται για μία επιπλοκή που παθαίνουν ασθενείς οι οποίοι έχουν λάβει θεραπεία για να αντιμετωπίσουν έναν καρκίνο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να λάβουν «τρελές αποφάσεις»,λόγω της συγκεκριμένης επιπλοκής.

Πρόκειται για άλλη μία φήμη που έχει να κάνει με την υγεία του Πούτιν, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε κάποιες περιπτώσεις - όπως στον εορτασμό για την Ημέρα της Νίκης, την 9η Μαΐου, να «σέρνει» το βήμα του και να παρουσιάζει κάποια αστάθεια. Μάλιστα, υπήρξαν δημοσιεύματα για έναν νεαρό που εμφανίστηκε δίπλα του , ότι τον προορίζει για διάδοχό του, λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του. 

Το Κρεμλίνο, όποτε τέτοιες φήμες παίρνουν δημοσιότητα, απαντά ότι η υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι άριστη. Ωστόσο, οι φήμες επιμένουν - για παράδειγμα, η απουσία του από έναν ετήσιο αγώνα χόκεϊ επί πάγου στον οποίον λαμβάνει μέρος την τελευταία δεκαετία. 


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης