Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο ζητάει και άλλες κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά τις πυραυλικές επιθέσεις στο Χάρκοβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο ζητάει και άλλες κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά τις πυραυλικές επιθέσεις στο Χάρκοβο

«Αυξήστε την πίεση,  απομονώστε εντελώς τη Ρωσία», έγραψε στα social media ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο ζητάει και άλλες κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά τις πυραυλικές επιθέσεις στο Χάρκοβο
Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα ζήτησε σήμερα να επιβληθούν και άλλες κυρώσεις στη Ρωσία μετά τη «βάρβαρη», όπως τη χαρακτήρισε επίθεση εναντίον του Χαρκόβου.

«Βάρβαρες ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας και σε κατοικημένες περιοχές στο Χάρκοβο. (Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ) Πούτιν δεν μπορεί να διαλύσει την Ουκρανία. Διαπράττει εγκλήματα περισσότερα εγκλήματα πολέμου από την οργή, δολοφονεί αθώους πολίτες», κατήγγειλε ο Κουλέμπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο κόσμος μπορεί και πρέπει να κάνει περισσότερα. ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ», έγραψε.

Νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής του Χαρκόβου, ο Όλεγκ Σινεγκούμποφ, ανακοίνωσε ότι η Ρωσία εξαπέλυσε πυραυλικές επιθέσεις εναντίον της πόλης, πλήττοντας κατοικημένες περιοχές και το διοικητικό κτίριο της πόλης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο «τραπέζι» της κυβέρνησης πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των βενζινοπωλών

Αυξάνεται η πίεση στη Ρωσία: Ακόμα και η Ελβετία «έσπασε» την ουδετερότητα για να συνταχθεί με τις δυτικές κυρώσεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης