Βέλγιο: Επεισόδια σε διαδήλωση κατά των περιοριστικών μέτρων στις Βρυξέλλες

Βέλγιο: Επεισόδια σε διαδήλωση κατά των περιοριστικών μέτρων στις Βρυξέλλες

 Οι αρχές χρησιμοποίησαν αντλίες νερού και δακρυγόνα για να διαλύσουν το πλήθος, ενώ κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην πορεία εκτόξευσαν τούβλα και άλλα αντικείμενα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

25022177
Επεισόδια ξέσπασαν μετά τις 15.00 (τοπική ώρα) στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό και το υγειονομικό πάσο.



Σε παρακείμενο δρόμο της πλατείας Σουμάν, κοντά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η αστυνομία είχε στήσει κιγκλιδώματα για να ανακόψει την πορεία των διαδηλωτών, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εντάσεις. Οι αρχές χρησιμοποίησαν αντλίες νερού και δακρυγόνα για να διαλύσουν το πλήθος, ενώ κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην πορεία εκτόξευσαν τούβλα και άλλα αντικείμενα.

25022175


Κλείσιμο
Η διαδήλωση υπό την ονομασία «Πορεία προς την ελευθερία πράξη 2» ξεκίνησε στις 13.00 (τοπική ώρα). Σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν περίπου 8.000 άνθρωποι, ενώ οι διαδηλωτές έκαναν λόγο για 70.000 ανθρώπους.

25020329


Στις 21 Νοεμβρίου, 35.000 άνθρωποι είχαν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων για την προστασία από την COVID.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας

Θρήνος στη Λαμία για τη 14χρονη που «έφυγε» από επιπλοκές του κορωνοϊού

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε συνωμοσιολόγους η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης