Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Μάαστριχτ στην Ολλανδία μετά την απειλή για βόμβα
Όλες οι πτήσεις σταμάτησαν ενώ πραγματοποιήθηκαν έρευνες από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους
Το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ εκκενώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μετά από απειλή για βόμβα, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο www.limburger.nl, σταμάτησαν οι πτήσεις και όλο το προσωπικό του αεροδρομίου έφυγε από τον χώρο.
Στο αεροδρόμιο διεξήχθη έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάποιο ύποπτο αντικείμενο.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.