Ήταν στη «σφεντόνα» του λούνα παρκ και της ήρθε ένας γλάρος... καπέλο - Δείτε βίντεο

Ήταν στη «σφεντόνα» του λούνα παρκ και της ήρθε ένας γλάρος... καπέλο - Δείτε βίντεο

Η απρόσμενη «συνάντηση» που είχε στον αέρα η 13χρονη Κίλεϊ Κόλμαν  με το πτηνό έγινε viral - Ευτυχώς φάνηκαν και οι δυο τυχεροί

seagull
Viral έχει γίνει στα αμερικανικά ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα η απρόσμενη «συνάντηση» που είχε στον αέρα η 13χρονη Κίλεϊ Κόλμαν από την πόλη Γουάιλντγουντ του Νιου Τζέρσεϊ με έναν... γλάρο.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το έφηβο κορίτσι εμφανίζεται να κάθεται στη «σφεντόνα» ενός παραθαλάσσιου λούνα πάρκ δίπλα σε μια φίλη της, περιμένοντας να «εκτιναχθεί» στον αέρα. Οταν τελικά συμβαίνει αυτό, εκτός από την έκρηξη της αδρεναλίνης η μικρούλα έρχεται αντιμέτωπη και με μια άλλη πρόκληση: έναν γλάρο που πέφτει πάνω της. Μετά από λίγες στιγμές σαστίσματος και φόβου, η έφηβη απομακρύνει το πτηνό από το πρόσωπό της, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.



Όπως ανέφερε στη συνέντευξή της στο ABC το κορίτσι, παρόλο που η φίλη της ήταν αρκετά αγχωμένη επειδή δεν είχε ξανανέβει στη «σφεντόνα», η ίδια ως «έμπειρη» ήταν σχετικά χαλαρή. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που αντίκρισε, αμέσως μετά την «εκτίναξη», έναν γλάρο να έρχεται καταπάνω της από την αντίθετη κατεύθυνση!

Παρόλο που το κορίτσι τρομαξε, η «σύγκρουση» με το πτηνό δεν πόνεσε αφού ο γλάρος ήταν πολύ ελαφρύς, και το περιστατικό της άφησε μόνο μια μικροσκοπική γρατσουνιά. Και ο γλάρος όμως φαίνεται να βγήκε αλώβητος από το «τρακάρισμα», αφού πέταξε γρήγορα μακριά όταν απελευθερώθηκε.

Το πιο αστείο είναι ότι η φίλη της Κίλεϊ, Τζόρτζια, όχι μόνο δεν πήρε μυρωδιά για το τι συνέβη ακριβώς δίπλα της, αλλά δείχνει στο κλιπ να είναι πιο... τρομοκρατημένη από τη φίλη της, που βρέθηκε με ένα γλάρο στο πρόσωπο.

Η Κίλεϊ πάντως, που πόσταρε η ίδια το βίντεο στα social media, δηλώνει ότι το περιστατικό δεν πρόκειται να την πτοήσει από το να ανέβει ξανά στη «σφεντόνα». Επίσης εξηγεί ότι αγαπάει τους γλάρους και ότι ήθελε εδώ και καιρό να αγγίξει έναν, αν και... όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο!


Ειδήσεις σήμερα

Συγκινεί η μητέρα της Μυρτούς 9 χρόνια μετά την άγρια επίθεση: «Όσο ζω θα αγωνίζομαι για σένα»

Λος Άντζελες: «Δεν είμαι ένοχος», δήλωσε ο Χάρβει Γουάινσταϊν στο δικαστήριο

Νέες αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης