Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μιλώντας σήμερα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης είπε ότι η Ευρώπη καθυστερεί την έγκριση τουρωσικού εμβολίου Sputnik-V κατά του κορωνοϊού επειδή γίνεται «μάχη για τα χρήματα» και πως τα εμπορικά συμφέροντα έχουν τεθεί υπεράνω της υγείας των Ευρωπαίων πολιτών.
«Νομίζω ότι αυτό συνιστά μια μάχη για τα χρήματα εκ μέρους εκείνων που παράγουν παρόμοιο σκεύασμα σε άλλες χώρες και θέλουν να αφομοιώσουν την ευρωπαϊκή αγορά με την προσιδιάζουσα λαμπρότητα και τα καταφέρνουν καλά», είπε ο Πούτιν.
Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε εντολή στη ρωσική κυβέρνηση να μελετήσει έως τα τέλη Ιουνίου το θέμα της οργάνωσης εμβολιασμού επί πληρωμή στην Ρωσία για ξένους πολίτες.
Ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) Κιρίλ Ντμίτριεφ, δήλωσε από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ότι «η Ρωσία ενδέχεται να ανοίξει για τον εμβολιαστικό τουρισμό», προσθέτοντας ότι το RDIF βρίσκεται σε επαφή με σειρά βασικών υπουργείων της Ρωσίας για να επεξεργαστούν ένα σύστημα μαζικού εμβολιαστικού τουρισμού στην Ρωσική Ομοσπονδία».
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.