Συναγερμος σήμανε στο Λονδίνο, στο εμπορικό κέντρο Brent Cross, ύστερα από επίθεση με μαχαίρισε ένα κατάστημα της Apple. Θύμα της επίθεσης 21χρονος άντρας που μαχαιρώθηκε και πεθανε ύστερα από καβγά.
Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις 18χρονων, ύστερα από το φονικό συμβάν.
Το περιστατικό εκτυλίθηκε το απόγευμα, λίγο μετά τις 18.30, τοπική ώρα, ενώ- όπωςφάνηκε σε βίντεο και φωτογραφίες - ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος για να διαφύγει τον κίνδυνο.
Όπως φαίνεται από το οπτικό υλικό που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κατάστημα της Apple.
Περιπολικά και ασθενοφόρα βρέθηκαν στην περιοχή, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Προβληματισμό προκαλούν οι επιθέσεις με μαχαίρι στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς τους τελευταίους τέσσερις μήνες 12 έφηβοι μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.