Μία παλιά γνώριμη της Ελλάδας, η Τανσού Τσιλέρ, φέρεται ως υποψήφια υπουργός Εξωτερικών στον επόμενο ανασχηματισμό που θα κάνει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου της Sogu, Ραχίμ Τουράν, «κυκλοφορούν παράξενες ειδήσεις» στο εσωτερικό του AKP που κάνουν λόγο για αντικατάσταση του Μεβλούτ Τσαβούσογλουαπό την πρώην πρωθυπουργό της χώρας.
Όπως αναφέρει ο Τουράν η Τσιλέρ έχει δημιουργήσει καλές σχέσεις με το λόμπι στις ΗΠΑ και έτσι ο Ερντογάν θέλει να «σπάσει» τον πάγο που έχει δημιουργηθεί με τον πρόεδρο Μπάιντεν και να δημιουργηθεί μια γέφυρα επικοινωνίας με την αμερικανική διοίκηση. Πάντως το όνομα της Τανσού Τσιλέρ δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό που έχει πέσει στο τραπέζι. Ένα ακόμα όνομα που συζητιέται είναι αυτό του εκπροσώπου του Τούρκου προέδρου Ιμπραήμ Καλίν.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.