Η Γερουσία, που τελεί υπό τον κοινοβουλευτικό έλεγχο των Ρεπουμπλικάνων, βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην επικύρωση του διορισμού της Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ, με την Επιτροπή Δικαιοσύνης να προγραμματίζει τη διεξαγωγή της σχετικής ψηφοφορίας στις 22 Οκτωβρίου, παρά τις ενστάσεις των Δημοκρατικών.
Η Μπάρετ αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου Τραμπ για την πλήρωση μιας κενής δικαστικής έδρας στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.
Η χθεσινή, τέταρτη και τελευταία ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας στην αναφερόμενη επιτροπή της Γερουσίας, ολοκληρώθηκε με τις καταθέσεις εξωτερικών ειδικών.
Από την πλευρά τους, οι Δημοκρατικοί αντέδρασαν σε αυτό που χαρακτήρισαν βεβιασμένη φύση της διαδικασίας και παραπονέθηκαν ότι η Μπάρετ παρέκαμψε ερωτήσεις σχετικά με το εύρος των προεδρικών εξουσιών, τις αμβλώσεις, την κλιματική αλλαγή, τα εκλογικά δικαιώματα, αλλά και το πρόγραμμα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας (Obamacare).
Οι Ρεπουμπλικάνοι στοχεύουν στη διεξαγωγή της τελικής ψηφοφορίας στην ολομέλεια της Γερουσίας στα τέλη Οκτωβρίου, μετά τη ψηφοφορία στην αρμόδια επιτροπή.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.