Κορωνοϊός - Αίγυπτος: 26 θάνατοι και 129 κρούσματα σε ένα 24ωρο
Στους 5.085 οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας στη χώρα τη Αφρικής - Για 11η ημέρα κάτω από 200 τα επιβεβαιωμένα ημερήσια κρούσματα
UPD:
Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε χθες Τετάρτη το βράδυ ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν άλλα 129 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό ως αυτό το στάδιο να φθάνουν τους 95.963 συνολικά. Πρόκειται για την 11η συναπτή ημέρα που ο αριθμός των μολύνσεων δεν ξεπέρασε τις 200. Είχαν αρχίσει να ξεπερνούν αυτό το όριο ημερησίως την 23η Απριλίου.
Το ίδιο διάστημα, άλλοι 26 ασθενείς υπέκυψαν εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού να ανέρχεται πλέον σε 5.085 στην πολυπληθέστερη αραβική χώρα, πάντα κατά τα δεδομένα του υπουργείου.
Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον κορωνοϊό τη 14η Φεβρουαρίου. Ο πρώτος θάνατος ανακοινώθηκε στις 8 Μαρτίου.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους