«Χθες κατά τις 5 το απόγευμα έγινε μια μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού» ανέφερε ο Παναγιώτης Ανδριώτης, Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και τον Βασίλη Αδαμόπουλο.
Περιγράφοντας την έκρηξη, ο κ. Ανδριώτης περιέγραψε πως «σκάσανε, κάνανε μεγάλη ζημιά σε 15 χιλιόμετρα γύρω γύρω» οι τόνοι εύφλεκτης ύλης, παρομοιάζοντας την έκρηξη «σαν τη Χιροσίμα». «Δεν έμεινε τίποτα όρθιο» εξήγησε ο Πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας και πρόσθεσε πως «ακούστηκε ο ήχος της βόμβας στην Κύπρο».
Στην ίδια κατεύθυνση, «έχει καταστραφεί όλη η Βηρυτός» επισήμανε ο κ. Ανδριώτης, κάνοντας λόγο για δεκάδες σπασμένα τζάμια και καταστήματα. «Τώρα το πρωί που βγήκε η μέρα φαίνονται πιο πολύ οι ζημιές» σημείωσε ο ίδιος, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, «ποιος θα μπει στο λιμάνι; Απαγορεύεται», κατέληξε.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.