Πήγαμε στο πιο redefined party της χρονιάς!

Πήγαμε στο πιο redefined party της χρονιάς!

Με σύνθημα #PartyYourWay, το πιο αντισυμβατικό κοινό Influencers, Instagrammers, creators της πόλης, ή απλώς beautiful people, βρέθηκε σε ένα πάρτυ που όρισε ξανά τη διασκέδαση, τη μουσική και τις εμπειρίες μας.

cover

Sponsored Content

Μπορεί μια νύχτα να τα αλλάξει όλα; Ναι, μπορεί! Και μπορεί να μας κάνει να ξανασκεφτούμε ποια είναι τα σημαντικά στη ζωή μας, εκείνα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και με τους άλλους, εκείνα που μας απελευθερώνουν και μας απογειώνουν. Αυτή ήταν η φιλοδοξία ενός μοναδικού και απόλυτα επιτυχημένου πάρτυ που έγινε talk of the town στην Αθήνα, όχι μόνο για το κέφι του αλλά και για τις εκπλήξεις του. Μια υπέροχη εμπειρία που έκανε το κοινό της πόλης, του ραδιοφώνου, των social media και των party, να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που ζει, που διασκεδάζει, που απολαμβάνει, να μηδενίσει τη σχέση του με όσα ξέρει και να την ορίσει ξανά από την αρχή. Όλα αυτά με αφορμή το λανσάρισμα Hyper X2 του glo, που κατέληξε σε μια αξέχαστη βραδιά και ένα πάρτυ που συζητιέται ακόμη. 

BAR__GLO_AthensConservatoire_ORE05475

Η πρόσκληση στον Πολυχώρο Ω2 του Ωδείου Αθηνών, το βράδυ της 24ης μας προέτρεπε να ζήσουμε και να απολαύσουμε με τον δικό μας τρόπο τη μουσική, την τέχνη, τη γεύση, την απόλαυση, το χορό, την πόλη, το social sharing. Ήταν μια αφορμή για να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε άλλες οπτικές, να βρούμε νέους ρυθμούς, να κάνουμε το δικό μας «Restart», κάνοντας πρώτα «Redefine». Ήταν ένα κύμα αλλαγής, μέσα από την Τέχνη, τη Μουσική, τις σύγχρονες μορφές έκφρασης και την αστική κουλτούρα, ένα multilayered event, ένα πάρτυ από αυτά που σπάνια έχεις την τύχη να ζήσεις. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Pavlos_Tsakonas__GLO_AthensConservatoire_ORE06289-web-Hi

 
Στην αρχή περάσαμε μέσα από μια μπλε «βροχή» που υποσχόταν ότι η νύχτα είναι δική μας («THE NIGHT IS OURS») και εντυπωσιακές πύλες από neon που προμήνυαν για τις εκπλήξεις και τις ανατροπές που θα επακολουθούσαν. Σε ειδικά διαμορφωμένο art stage, ο καταξιωμένος εικαστικός Παύλος Τσάκωνας με πινέλο και αερογράφο, ξεδίπλωσε σε δύο τεράστιους καμβάδες σε όλη τη διάρκεια του party, ένα εντυπωσιακό έργο με τίτλο «Countdown», φιλοτεχνώντας ταυτόχρονα δύο αντίστροφες μετρήσεις από το 10 μέχρι το 1 ορίζοντας με το δικό του τρόπο την αντίστροφη μέτρηση, πηγαίνοντας  από το σειριακό στο γραμμικό και από το restart στο redefine. Την εμπειρία της redefined γεύσης, ανέλαβαν πέντε all star mixologists από τα top bars της πόλης, που συναντήθηκαν στο κέντρο του Πολυχώρου του Ωδείου, μοιράζοντας πίσω από ένα φωτεινό bar, signature Hyper cocktails, εμπνευσμένα από το glo.

Party__GLO_AthensConservatoire_ORE05869
Κλείσιμο


Η μουσική σκηνή και η καρδιά του party, με σημείο αναφοράς το DJ booth,  ήταν ένα συναυλιακό σκηνικό με video installations και προβολές σε κάθετες και μακρόστενες κολώνες με fractals που ακολουθούσαν τα beat. Στο παλλόμενο music stage, το ρυθμό έδωσαν οι DJs του Best 92,6 Μαρία Παπιδάκη, Εύη Σιδηροπούλου, Κλεοπάτρα Φυντανίδου και οι Street Outdoors, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα ξέφρενο music ride, με μουσικές που χορέψαμε και επαναπροσδιορίσαμε μαζί τους τα πάντα, για μια νύχτα που έμεινε σε όλους αξέχαστη.

Για το τέλος, υπήρχε μια υπέροχη έκπληξη. Το «κρυμμένο» μυστικό του πάρτυ ήταν το Redefined content factory το οποίο έπρεπε να ανακαλύψεις σε ένα από τα πολλά «δωμάτια» του Πολυχώρου. Εκεί, ένα μεγάλο video installation με γεωμετρικά σχέδια και Ring Lights που καθρεφτίζονταν στο χώρο, σε περίμενε να ανέβεις στη σκηνή, να δημιούργησεις τα δικά σου highlights,  και να τα μοιραστείς στα social media.

Street_Outdoors__GLO_AthensConservatoire_ORE05880

Και ποιος ξέρει; Ίσως το πάρτυ αυτό να αποτελέσει την αρχή για ένα κίνημα επαναπροσδιορισμού, ένα redefined movement, ένα κάλεσμα μια προτροπή προς όλους μας να επανασυστήσουμε, να ορίσουμε από την αρχή στην καθημερινότητά μας όλα όσα είναι σημαντικά και να μας ωθήσει στο πιο υπέροχο restart της ζωής μας.

 #gloredefined #partyredefinedyourway #glogreece #discoverglo #redefineyourway

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης