Αναρριχητικό Φεστιβάλ στην Κάλυμνο

Αναρριχητικό Φεστιβάλ στην Κάλυμνο

Στις 5/10-7/10 

KALYMNOS3
Εκατοντάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο πρόκειται να συμμετάσχουν και φέτος στο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου που θα πραγματοποιηθεί στο νησί στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου.

Το φεστιβάλ, στο οποίο θα μετάσχουν και εν ενεργεία αθλητές της μοντέρνας αθλητικής αναρρίχησης βράχου, συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Καλυμνίων και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα πλούσιο και περιλαμβάνει εκτός από ατέλειωτη αναρρίχηση, παρουσιάσεις-προβολές, μαθήματα αναρρίχησης, διαγωνισμούς, deep water soloing, μαθήματα παραδοσιακών χορών, πάρτι με DJ και live rock μουσική.

«Ηλιόλουστες ημέρες, ασβεστολιθικές διαδρομές που κόβουν την ανάσα και η πανοραμική θέα από τα αναρριχητικά πεδία με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, σε συνδυασμό με την παρουσία εκατοντάδων αναρριχητών του κόσμου, θα δημιουργήσουν την ίδια και μοναδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το διεθνώς αναγνωρισμένο πλέον, Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.
Πλημμύρισε η Κάλυμνος από αναρριχητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης