Προειδοποίηση για δήθεν ανακατασκευασμένα προϊόντα της Apple στην ελληνική αγορά

Προειδοποίηση για δήθεν ανακατασκευασμένα προϊόντα της Apple στην ελληνική αγορά

H iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει τον κίνδυνο εξαπάτησής τους

Προειδοποίηση για δήθεν ανακατασκευασμένα προϊόντα της Apple στην ελληνική αγορά
Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι παρατηρήθηκε πρόσφατα να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά προϊόντα της Apple που αναφέρονται ως ανακατασκευασμένα από την ίδια την Apple (refurbished by Apple) και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά προϊόντα της Apple.

H iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει τον κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι τα προϊόντα αυτά, δεν είναι ανακατασκευασμένα από την Apple, δεν περιέχουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την λειτουργία τους (όπως φορτιστή, ακουστικά, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή, χρήσιμες πληροφορίες, κτλ) και κυρίως δεν καλύπτονται από εγγύηση της Apple. Σε περίπτωση πιθανής βλάβης ο καταναλωτής δεν έχει την κάλυψη της Apple, μέσω των εξουσιοδοτημένων από αυτήν service providers (www.isquare.gr/service).

Τα αυθεντικά προϊόντα της Apple: 

Κλείσιμο
-Έχουν συγκεκριμένα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει προδιαγράψει η ίδια η Apple για τα προϊόντα της.

-Φέρουν πάντοτε την εγγύηση της Apple. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε δήθεν ανακατασκευασμένα από την Apple προϊόντα που δεν φέρουν την εγγύηση της Apple, αλλά ενδεχομένως κάποιου τρίτου, αποσκοπούν στην εξαπάτηση του καταναλωτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης