Οι υπηρεσίες πληρωμών Visa διαθέσιμες στα νέα iPhone και το Apple Watch

Οι υπηρεσίες πληρωμών Visa διαθέσιμες στα νέα iPhone και το Apple Watch

Οι τράπεζες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στις ΗΠΑ και σταδιακά και στις υπόλοιπες αγορές θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa στην υπηρεσία Apple Pay

Οι υπηρεσίες πληρωμών Visa  διαθέσιμες στα νέα iPhone και το Apple Watch
Η Visa επιβεβαίωσε ότι υποστηρίζει τις υπηρεσίες πληρωμών με τις συσκευές iPhone 6, iPhone 6 Plus και Apple Watch. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στις ΗΠΑ και σταδιακά και στις υπόλοιπες αγορές θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa στην υπηρεσία Apple Pay, προσφέροντας στους πελάτες τους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές με ευκολία και ασφάλεια σε επιλεγμένους εμπόρους, τόσο σε καταστήματα όσο και μέσω εφαρμογών. 

Ο Στιβ Πέρι, Chief Digital Officer, Visa Europe, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η είσοδος της Apple στη συγκεκριμένη αγορά αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ των πληρωμών μέσω κινητού. Πρόκειται για ένα ορόσημο για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, που αποτυπώνει τη δυναμική των πληρωμών μέσω κινητού και μέσω καρτών ανέπαφων συναλλαγών. Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 1,5 εκατ. τερματικά Visa για ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα σε όλη την Ευρώπη, έτοιμα να δεχθούν πληρωμές μέσω κινητού. Η απόφαση της Apple να μπει στη συγκεκριμένη αγορά αντικατοπτρίζει το περιθώριο ευκαιριών που υπάρχει σήμερα στις ηλεκτρονικές πληρωμές. Η υποστήριξη εκ μέρους της Apple θα ενισχύσει τη χρήση των ανέπαφων υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλους τους εμπλεκόμενους στο οικοσύστημα των πληρωμών μέσω κινητού. Συνεργαζόμαστε στενά με την Apple και με τις τράπεζες μέλη μας προκειμένου να φέρουμε αυτή τη νέα υπηρεσία στην ευρωπαϊκή αγορά». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης