Ανεμιστήρας: Βρες τον πιο… δροσερό φίλο για το καλοκαίρι

Ανεμιστήρας: Βρες τον πιο… δροσερό φίλο για το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα να δροσιστείς εύκολα κι οικονομικά!

shutterstock_1913159653
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και αν θες αυτό το καλοκαίρι να γίνει κάπως πιο υποφερτό, βρήκαμε τον καλύτερο φίλο που χρειάζεσαι και αυτός ακούει στο όνομα ανεμιστήρας.

Τώρα που η ζέστη αυξάνεται έχεις ανάγκη από μία συσκευή που θα σε δροσίσει γρήγορα χωρίς να επιβαρύνει τον λογαριασμό του ρεύματός σου. Ο ανεμιστήρας είναι αποδεδειγμένα η πιο αποτελεσματική και οικονομική λύση αυτό το καλοκαίρι.

Για την ακρίβεια, είναι μια πρακτική λύση που δεν σπαταλά το ρεύμα και ανανεώνει τον αέρα του χώρου σου, δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς. Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου του βοηθούν ώστε να τον χρησιμοποιείς όσες ώρες της ημέρας θες χωρίς καν να τον ακούς, αποτελώντας την ιδανική επιλογή σε σύγκριση με το air condition, το οποίο απαιτεί περισσότερα επίπεδα ενέργειας και κόστος.

Ένας καλός ανεμιστήρας μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο ακόμα κι όταν υπάρχουν αρκετά άτομα στο σπίτι και θες να δροσίσεις την ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να παγώσει ο χώρος.

Κλείσιμο
Στο SHOPFLIX.GR μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σε ανεμιστήρες, είτε είναι ορθοστάτες, είτε ανεμιστήρες οροφής, αναλόγως με το τι ταιριάζει στον χώρο σου και σε βολεύει.

Ο ανεμιστήρας Bormann Elite είναι επιτραπέζιος και ελαφρύς για να τον μεταφέρεις εύκολα από τον ένα χώρο στον άλλο. Αυτό το είδος ανεμιστήρα θα σε εξυπηρετήσει ιδιαίτερα αν θες να αγοράσεις μόνο έναν και να τον μετακινείς κάθε φορά αναλόγως με το πού βρίσκεσαι στο σπίτι. Επίσης, μπορείς να τον τοποθετήσεις αντίστροφα σε ανοιχτό παράθυρο για να τραβήξει τον ζεστό αέρα από το δωμάτιο.

images_by_date_2023_July_31_07_main_image_5205909053385


Ανεμιστήρας Bormann Elite BFN1025 053385 Box Fan 40W Διαμέτρου 30cm

O ισχυρός Urban Gale ανεμιστήρας οροφής είναι ιδανικός και για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Η γερή του κατασκευή αντιστέκεται στα στοιχεία της φύσης καθώς εσύ απολαμβάνεις τον χρόνο σου έξω. Θα προσφέρει μια διακριτική αίσθηση δροσιάς χωρίς να εστιάζει σ’ ένα μόνο σημείο.

20200527163549_westinghouse_urban_gale_72020


Ανεμιστήρας Οροφής Westinghouse Urban Gale 132cm Μαύρος

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης