Silent Hill 2 remake: Παρατήρησες τις αλλαγές στο πρόσωπο του πρωταγωνιστή;

Silent Hill 2 remake: Παρατήρησες τις αλλαγές στο πρόσωπο του πρωταγωνιστή;

Πρόσφατες διαρροές αναφέρουν ότι το ριμέικ του Silent Hill 2 θα παρουσιαστεί σε μια επερχόμενη εκδήλωση με επίκεντρο το PlayStation τον Μάιο

shutterstock_1978980389
Σιγή ιχθύος τηρούν η Konami και η Bloober Team σχετικά με το επερχόμενο ριμέικ του Silent Hill 2 ωστόσο έχουν διαρρεύσει μερικά ενδιαφέροντα νέα στοιχεία για αλλαγές στο παιχνίδι σύμφωνα με τα σχόλια των fans.

Συγκεκριμένα, η Konami ανέβασε πρόσφατα ένα νέο στιγμιότυπο του remake του Silent Hill 2 στο backend του Steam, το οποίο υποδηλώνει ότι ο προγραμματιστής Bloober Team έχει επανασχεδιάσει το μοντέλο προσώπου για τον πρωταγωνιστή James Sutherland.

Ένα συγκεκριμένο πλάνο (που είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από τους θαυμαστές του πρωτότυπου) που παρουσιάστηκε στο τρέιλερ ανακοίνωσης του remake δείχνει τον James να κοιτάζει μια αντανάκλαση του εαυτού του σε έναν καθρέφτη, κάτι που έδειξε ότι ο χαρακτήρας είχε γεράσει σε σύγκριση με την αρχική του επανάληψη.

Η αλλαγή δεν άρεσε στους θαυμαστές του Silent Hill 2, με πολλούς να κάνουν λόγο για την ηλικιωμένη εμφάνιση του πρωταγωνιστή. Το προαναφερθέν πρόσφατα ενημερωμένο στιγμιότυπο οθόνης, ωστόσο, υποδηλώνει ότι η εμφάνιση του James έχει επανασχεδιαστεί με βάση αυτά τα σχόλια για να τον κάνει να φαίνεται νεότερος και πιο κοντά στο πώς φαινόταν στο αρχικό παιχνίδι.

Κλείσιμο
Το remake του Silent Hill 2 θα δώσει αέρα ανανέωσης στο παιχνίδι όσον αφορά το gameplay και τα γραφικά του, αλλά η ιστορία του θα παραμείνει η ίδια. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές θα δει τους παίκτες να παλεύουν τους εφιάλτες τους σε μια εμπειρία που η Bloober λέει ότι δεν έχει loading screens. Ενώ ορισμένοι fans εξακολουθούν να έχουν τις επιφυλάξεις τους μετά το πιο πρόσφατο gameplay trailer, η Bloober λέει ότι είναι σίγουρη ότι η νέα εκδοχή θα παραμείνει πιστή στο αρχικό υλικό.

Πρόσφατες διαρροές αναφέρουν ότι το ριμέικ του Silent Hill 2 θα παρουσιαστεί σε μια επερχόμενη εκδήλωση με επίκεντρο το PlayStation τον Μάιο.

Το Silent Hill 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PS5 και PS5 slim καθώς και σε PC. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά νωρίτερα φέτος, το PlayStation πρότεινε ότι θα κυκλοφορήσει το 2024.

Εως την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε όλες τις κονσόλες αλλά και πολλά παιχνίδια στο SHOPFLIX.gr και όλα θα έρθουν στην ώρα τους, στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης