Ταχύτητα, αποδοτικότητα, ασφάλεια: Γιατί να επιλέξετε το Google Cloud

Ταχύτητα, αποδοτικότητα, ασφάλεια: Γιατί να επιλέξετε το Google Cloud

Οι λόγοι που το Google Cloud αποτελεί την καλύτερη επιλογή ολοκληρωμένων υπηρεσιών cloud

google-headquarters
Τα τελευταία χρόνια η λύση φιλοξενίας cloud της Google έχει αναδειχθεί ως κορυφαία υπηρεσία με πάνω από δύο εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως να έχουν στραφεί ήδη σε αυτή. Το Google Cloud αποτελεί μια ισχυρή πλατφόρμα υπηρεσιών cloud που προσφέρει στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να δημιουργούν, να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται εφαρμογές μέσω του παγκόσμιου δικτύου δεδομένων της ίδιας της Google. Ποια είναι, όμως, τα στοιχεία του Google Cloud που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή ολοκληρωμένων υπηρεσιών cloud;

Πολλαπλές δυνατότητες

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Google Cloud είναι οι υπολογιστικές του δυνατότητες. Η πλατφόρμα διαθέτει μεγάλη ευελιξία, καθώς σας δίνει την επιλογή να εκτελείτε τις εφαρμογές και τις εργασίες σας στο cloud χωρίς να ανησυχείτε για την υφιστάμενη υποδομή. Έχοντας τη δυνατότητα αύξησης ή μείωσης της κλίμακας ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, μπορείτε, μάλιστα, να διασφαλίσετε ότι οι εφαρμογές σας διαθέτουν πάντα τους απαραίτητους πόρους για να αποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αποθήκευση

Η αποθήκευση είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του Google Cloud. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας με κάθε τρόπο. Είτε χρειάζεστε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες μη δομημένων δεδομένων είτε να διατηρείτε κρίσιμα αρχεία μαζί σας, το Google Cloud σας καλύπτει. Και με ισχυρά εργαλεία για τη διαχείριση δεδομένων, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την αποκατάσταση καταστροφών, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας είναι πάντα ασφαλή και προσβάσιμα.

Ποικιλία βάσεων δεδομένων

Το Google Cloud, εκτός από τις δυνατότητες υπολογισμού και αποθήκευσης, παρέχει μια ποικιλία βάσεων δεδομένων για την κάλυψη των αναγκών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας με τον τρόπο που έχει νόημα για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας συγκριτικές βάσεις δεδομένων, βάσεις δεδομένων NoSQL και βάσεις δεδομένων στη μνήμη. Μπορείτε, επίσης, να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε αξιοποιήσιμες πληροφορίες χρησιμοποιώντας εργαλεία επεξεργασίας δεδομένων, ανάλυσης και οπτικοποίησης.

Εξοικονόμηση κόστους

Το Google Cloud αποτελεί μια επένδυση με καλή σχέση κόστους-απόδοσης. Όποιο μοντέλο υπηρεσίας cloud και αν επιλέξετε, πληρώνετε μόνο για τους πόρους που πραγματικά χρησιμοποιείτε, χωρίς να προπληρώνετε ή να χρεώνεστε για τη λήξη της συνδρομής σας.

Πολλαπλές υπηρεσίες δικτύωσης

Η πλατφόρμα παρέχει επίσης μια ποικιλία υπηρεσιών δικτύωσης, όπως εξισορρόπηση φορτίου, VPN και διασύνδεση. Με αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι εφαρμογές σας είναι πάντα προσβάσιμες και αποδοτικές, ακόμη και όταν η επιχείρησή σας αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Μπορείτε, ακόμη, να προστατεύσετε τα δεδομένα και τις εφαρμογές σας από πιθανές απειλές, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες ασφαλείας, όπως αυτή της αυτόματης συντήρησης και της κεντρικής διαχείρισης.

Δυνατότητες του μέλλοντος

Κλείσιμο
Τέλος, το Google Cloud παρέχει στις επιχειρήσεις δυνατότητες πρωτοποριακής τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης. Μπορείτε να ενσωματώσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης στις εφαρμογές με εργαλεία για τη μετατροπή ομιλίας σε κείμενο, την ανάλυση εικόνας και την επεξεργασία φυσικής γλώσσας. Μάλιστα, έχοντας πρόσβαση στα ισχυρά μοντέλα και τους αλγορίθμους μηχανικής μάθησης της Google, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες καινοτόμες εφαρμογές που προσφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

H Cloudevo, ο main partner της Google στην Ελλάδα, διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να εξερευνήσετε τους δρόμους που μπορεί να σας ανοίξει το Google Cloud.

Μέσω του Google Cloud και της Cloudevo η αξιοπιστία των έργων μεγάλης κλίμακας είναι εγγυημένη!

Let’s solve for what’s next
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης