Μύκονος: Κοκτέιλ και «tailor made» κοστούμια

Μύκονος: Κοκτέιλ και «tailor made» κοστούμια

Βρίσκεσαι στην παραλία, απολαμβάνεις το τρίτο κοκτέιλ σου από το διπλανό beach bar και αγναντεύεις τη θάλασσα κάνοντας σχέδια για τον ερχόμενο χειμώνα. Ξαφνικά αποφασίζεις ότι θέλεις να αγοράσεις ένα κορυφαίο κοστούμι ώστε να εντυπωσιάζεις στα επαγγελματικά σου ραντεβού από Σεπτέμβριο.

Μύκονος: Κοκτέιλ και «tailor made» κοστούμια
Το έχεις μάλιστα φανταστεί μέσα στο μυαλό σου ακριβώς όπως το θες, τόσο που θα μπορούσες να το πάρεις επί τόπου αν το έβρισκες μπροστά σου. Αδύνατο θα πεις. Κι όμως όχι, αν βρίσκεσαι στο Nammos της Μυκόνου μεταξύ 2 και 10 Αυγούστου.

Μία από τις καλύτερές εταιρείες του είδους, η ναπολιτάνικη Kiton που ντύνει ορισμένους από τους πιο διάσημους άνδρες της υφηλίου, θα στείλει στην Ψαρού τους εξειδικευμένους ράφτες της για μία εβδομάδα σε ένα ξεχωριστό pop up store.

Εκεί όσοι θέλουν θα μπορούν να παραγγείλουν από την παραλία τα ρούχα που θα φορούν τον χειμώνα επιλέγοντας από μία συλλογή ανδρικών ρούχων και αξεσουάρ με περισσότερα από 1.000 συνολικά κομμάτια. «Είναι μια γιορτή της haute couture με έντονο ελληνικό χρώμα. Ενα πολύ ζωντανό event που θεωρώ ότι μπορεί να εξελιχθεί σε θεσμό», εξηγεί ο Ηλίας Βλαχάκης, ιδιοκτήτης του καταστήματος Mah Jong που αντιπροσωπεύει την Kiton στην Ελλάδα.


Κλείσιμο

Για τους μη γνωρίζοντες, η Kiton δημιουργεί τα πιο ακριβά κοστούμια στον κόσμο με τιμές που ξεκινούν από τα 4.000 ευρώ και μπορεί να ξεπεράσουν μέχρι και τα 35.000 ευρώ. Για τη δημιουργία ενός μέσου κοστουμιού απαιτούνται 25 ώρες εργασίας, ενώ στη διαδικασία παραγωγής εμπλέκονται τουλάχιστον 45 ράφτες.

Ενα τέτοιο για παράδειγμα φορούσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ το 2007 στην ταινία Oceans Thirteen. Σύνθημά της είναι το “ll meglio del meglio più uno” το οποίο θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «το καλύτερο από τα καλύτερα συν ένα».



Η εταιρεία διαθέτει επίσης στην κολεξιόν της πουκάμισα, γραβάτες, τζιν αλλά και γυαλιά ηλίου. Καταστήματά της μπορεί να βρει κανείς σε Αζερμπαϊτζάν, Κίνα, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σινγκαπούρη, Νότιο Κορέα, Ουκρανία, Αραβικά Εμιράτα, Ουζμπεκιστάν και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης