Λάκης Γαβαλάς: Ολική επαναφορά

Λάκης Γαβαλάς: Ολική επαναφορά

Με βιβλίο, θεατρικό, χορό και πολλή μόδα!

Λάκης Γαβαλάς: Ολική επαναφορά
Λίγους μήνες μετά την έξοδό του από τη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστό εκδοτικό οίκο προκειμένου να εκδώσει τη βιογραφία του, η οποία πρόκειται να γίνει και θεατρικό έργο

Ο γνωστός επιχειρηματίας αυτή τη φορά έπιασε την πένα όχι για να σχεδιάσει αλλά για να γράψει, ή μάλλον να περιγράψει τον εαυτό του σε ένα ανάγνωσμα 200 και πλέον σελίδων, όπου θα ξεδιπλώνεται η ιστορία της ταραχώδους ζωής του. Η ιδέα αυτού του συγγραφικού εγχειρήματος του καρφώθηκε στο μυαλό τις ημέρες που βρισκόταν ακόμη πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Η μοναχικότητα που του προκάλεσε ο εγκλεισμός του κυοφόρησε με τη σειρά της την ανάγκη του να καταθέσει τα εσώψυχά του σε μια κόλλα χαρτί, με τη συγγραφή να αποδεικνύεται για εκείνον μια ιδιαίτερα συναρπαστική ενασχόληση.

Οσοι μάλιστα έτυχε να διαβάσουν τα γραφόμενά του έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο με μεγάλο ταλέντο στη συγγραφή: «Κάθε φορά που κάποιο κείμενό του -είτε εν είδει ημερολογίου είτε εν είδει κειμένου- έβλεπε το φως της δημοσιότητας, τόσο το κοινό όσο και οι επαγγελματίες του είδους διέκριναν μια πένα που είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να μεταφέρει εικόνες και συναισθήματα. Γι’ αυτό και δεν άργησαν να πέσουν βροχή οι προτάσεις από διάφορους εκδοτικούς οίκους», λέει άτομο από το περιβάλλον του. Η απόφαση ωστόσο του Λάκη Γαβαλά είχε ήδη παρθεί από την εποχή που βρισκόταν ακόμη στη φυλακή, γράφοντας κάποια κομμάτια. Οταν αποκτά την ελευθερία του, υπογράφει συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη για την έκδοση της βιογραφίας του: «Ο τίτλος δεν έχει βρεθεί ακόμη, αφού είναι η τελευταία πινελιά που θα θέλει να βάλει στο συγγραφικό του έργο», ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες και συνεχίζουν: «Εκείνο που τον ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι να μοιραστεί με τον κόσμο τη συναρπαστική διαδρομή του με ένα βιογραφικό βιβλίο, στο οποίο θα παρελαύνουν σταρ της μόδας, των επιχειρήσεων αλλά και της σόουμπιζ».

Η βιογραφία του γνωστού επιχειρηματία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Απρίλιο, αλλά η μάχη για την προδημοσίευσή της έχει αρχίσει. Επιπλέον, εκδοτικοί οίκοι από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία έχουν ενδιαφερθεί για να τη μεταφράσουν και να την εκδώσουν. «Αυτή δεν είναι η μοναδική έκπληξη που επιφυλάσσει η βιογραφία του Λάκη», τονίζουν άτομα από το περιβάλλον του και συνεχίζουν: «Υπάρχει η σκέψη μέσα στο 2014 το περιεχόμενο της βιογραφίας να γίνει και θεατρικό έργο. Ετσι, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη ζωή του Λάκη και στο σανίδι».

Κλείσιμο


Το «Dancing» και η μόδα «Now»

Μπορεί αυτή την εποχή ο άνθρωπος που διέπρεπε κάποτε στον χορό να συμμετέχει στο «Dancing with the stars», δεν μένει όμως άπραγος και απέναντι σε μια σειρά από προκλήσεις στον χώρο της μόδας, γι’ αυτό και ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του κολεξιόν, η οποία θα αποτελείται από ευφάνταστα ρούχα και αντικείμενα με την ονομασία «Now». «Οσο διάστημα βρισκόταν στη φυλακή η μόδα τού έλειπε σε υπερβολικό βαθμό», τονίζουν φίλοι του και συνεχίζουν: «Γι’ αυτό και σχεδίαζε την επιστροφή του στον χώρο από τότε. Η αποφυλάκισή του αποτέλεσε την απαρχή μιας νέας μεγάλης έμπνευσης». H νέα του κολεξιόν, την οποία προμοτάρει χρησιμοποιώντας το σλόγκαν «Φως και τρέλα», δένει αρμονικά το vintage με την πρωτοποριακή έμπνευση. Σανδάλια με γούνες, ρούχα με εκκεντρικές λεπτομέρειες, μιλιτέρ παντελόνια, φούτερ με πρωτότυπα logo και εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν στην αγορά περί τα τέλη του μήνα. «Χωρίς αμφιβολία ο Λάκης ετοιμάζει τη μεγάλη του επιστροφή στον χώρο της μόδας.



Μπορεί να ανταποκρίνεται με κέφι στις προκλήσεις που του προκύπτουν, όπως, για παράδειγμα, η συμμετοχή του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού “Dancing with the stars” ή σε επεισόδιο της σειράς “Διά ταύτα” που ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος στον ΑLPHA, ωστόσο η κυρίαρχη σκέψη του σχετίζεται με τη μόδα. Ο Λάκης είναι ένα ευφάνταστο άτομο που δημιουργεί τάσεις και ο κόσμος δείχνει να τον ακολουθεί», λένε πρόσωπα του περιβάλλοντός του. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η σειρά LAK. είχε σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, κάτι που δεν ξεχνούν μεγάλα περιοδικά μόδας όπως η «Vogue», το «Elle» και το «Μarie Claire», που δείχνουν και πάλι πρόθυμα να φιλοξενήσουν στις σελίδες τους τις μοναδικές εμπνεύσεις του. Αν μη τι άλλο, η ολική επαναφορά του Λάκη διαθέτει φως, τρέλα και τεράστια αποθέματα ταλέντου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης