Η Μεγάλη Εβδομάδα των καθολικών ήταν δύσκολη για τον Φερνάντο Σάντος, καθώς προ ημερών έφυγε από τη ζωή η μητέρα του σε ηλικία 83 ετών.
«Ήταν ένα διαφορετικό Πάσχα, πιο δύσκολο, λόγω της απώλειας της μητέρας μου. Είναι πάντα δύσκολο . Ξέρω ότι η μητέρα μου είναι με τον Κύριο, είναι στην αγκαλιά του, δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Είναι πάντα σκληρό να χάνεις τη μητέρα σου», είπε αρχικά ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός στο δίκτυο ITV.
«Είναι πάντα μια δύσκολη στιγμή. Πέρασα σκληρή εβδομάδα. Έχω ζήσει το Πάσχα με ένταση, προσπαθώντας να συμμετέχω στις δράσεις της Εκκλησίας μέσω του Youtube. και άλλα καναλιών» πρόσθεσε.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!