Ράκιτις: «Δεν είμαι σακί με πατάτες, ζητάω σεβασμό»
Ο Ιβάν Ράκιτιτς τη φετινή χρονιά δεν κατάφερε να πάρει τον χρόνο συμμετοχής τον οποίο θα ήθελε στην Μπαρτσελόνα κι εκτός απροόπτου το καλοκαίρι θα αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του
Ο Κροάτης μέσος, ξεκαθάρισε συνέντευξή του στην καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», πως ο ίδιος θα αποφασίσει για το μέλλον του, ζητώντας να το δείξουν σεβασμό.
«Θα αποφασίσω εγώ για το μέλλον μου. Θέλω να είμαι κάπου που θα αναγνωρίζουν την αξία μου. Αν είναι στη Μπαρτσελόνα, καλώς, αν όχι, θα είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσω που. Ζητάω μόνο σεβασμό, δεν είμαι σακί με πατάτες» , ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο Ράκιτιτς έχει ελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως Γιουβέντους, Ιντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι να φοράει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» ή όχι.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.