Κορωνοϊός: Ακαδημία του Ολυμπιακού μοιράζει 10.000 γάντια σε Ίδρυμα στη Σπάρτη
Η Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Σπάρτη σε μια πράξη αλληλεγγύης θα μοιράσει 10.000 γάντια σε Ίδρυμα της περιοχής
Αξιέπαινη κίνηση από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Σπάρτη.
Έπειτα από πρωτοβουλία των Νίκου Πανταζόπουλου και Μάκη Μπεκάκου, θα δοθούν συνολικά 10.000 γάντια μιας χρήσης στο Ίδρυμα Ανιάτων της Μητρόπολης της περιοχής, το οποίο έχει περίπου 180 τρόφιμους.
«Η ανθρωπιά, η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χρώμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να βοηθήσει. Μένουμε σπίτι κι έχουμε υπομονή. Θα περάσει», ανέφερε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» των Μπάμπη Χριστόγλου-Μιχάλη Λεάνη στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Νίκος Πανταζόπουλος.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.