Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ αποχώρησε για τα αποδυτήρια του ΣΕΦ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι εκεί σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ΠΑΟ έγινε το δεύτερο ντου από ανθρώπους με διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού.
Η πρώτη, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο ΠΑΟ έγινε πριν την έναρξη του αγώνα, παρουσίας της εκπροσώπου της Euroleague Θάλειας Μήτση, όταν «οργανωμένοι του Ολυμπιακού με διαπιστευσεις υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη φυσούνα. Ήταν στη γραμματεία, έβριζαν κλωτσούσαν και απειλούσαν χωρίς να τους παρενοχλεί κανείς.»
Η δεύτερη έγινε όπως προαναφέραμε στο φινάλε του ημιχρόνου και προφανώς ήταν η αιτία που οδήγησε τις αστυνομικές δυνάμεις στην απόφαση να μην επιτρέψουν στον κ. Γιαννακόπουλο να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.
Ωστόσο από τον ΠΑΟ ανέφεραν ότι οι ίδιοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην φυσούνα, έκαναν ντου στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου αναζητώντας τον κ. Γιαννακόπουλο, ωστόσο ο τελευταίος είχε ήδη αποχωρήσει από το γήπεδο.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.