Euroleague, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Χωρίς Γιαννακόπουλο το 2ο ημίχρονο, τριπλή καταγγελία για προπηλακισμούς

Euroleague, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Χωρίς Γιαννακόπουλο το 2ο ημίχρονο, τριπλή καταγγελία για προπηλακισμούς

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν παρακολούθησε το 2ο ημίχρονο του αγώνα στο ΣΕΦ με τους πράσινους να καταγγελούν μέχρι και ντου στα αποδυτήρια

5050822
Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ αποχώρησε για τα αποδυτήρια του ΣΕΦ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι εκεί σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ΠΑΟ έγινε το δεύτερο ντου από ανθρώπους με διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού.

Η πρώτη, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο ΠΑΟ έγινε πριν την έναρξη του αγώνα, παρουσίας της εκπροσώπου της Euroleague Θάλειας Μήτση, όταν «οργανωμένοι του Ολυμπιακού με διαπιστευσεις υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη φυσούνα. Ήταν στη γραμματεία, έβριζαν κλωτσούσαν και απειλούσαν χωρίς να τους παρενοχλεί κανείς.»

Η δεύτερη έγινε όπως προαναφέραμε στο φινάλε του ημιχρόνου και προφανώς ήταν η αιτία που οδήγησε τις αστυνομικές δυνάμεις στην απόφαση να μην επιτρέψουν στον κ. Γιαννακόπουλο να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο από τον ΠΑΟ ανέφεραν ότι οι ίδιοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην φυσούνα, έκαναν ντου στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου αναζητώντας τον κ. Γιαννακόπουλο, ωστόσο ο τελευταίος είχε ήδη αποχωρήσει από το γήπεδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης