«Βολίδα» 104χλμ. το γκολ του Χάαλαντ της Ντόρτμουντ κόντρα στην Παρί - Δείτε βίντεο
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και το σουτ του για το 2-1 της Ντόρτμουντεπί της Παρί έσπασαν τα κοντέρ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πρωταγωνίστησε στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Παρί (2-1) σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του.
Ο 19χρονος επιθετικός έγινε ο πρώτος που φτάνει τόσο γρήγορα τα 10 γκολ στο Champions League και έφτασε τα 39 σε 28 εμφανίσεις φέτος. Δεν είναι όμως μόνο αυτά που εντυπωσιάζουν για τον Νορβηγό φορ.
Σε ένα σπριντ 98 μέτρων που έκανε στο πρώτο ημίχρονο κατέγραψε ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα. Μάλιστα διήνυσε τα πρώτα 60 μέτρα σε 6,64 δευτερόλεπτα, τη στιγμή που το παγκόσμιο ρεκόρ στίβου στη συγκεκριμένη απόσταση είναι 6,34 δευτερόλεπτα!
Παράλληλα, η «οβίδα» με την οποία χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο 77’ μετρήθηκε πως έπιασε ταχύτητα 104 χιλιομέτρων την ώρα, από απόσταση 18,5 μέτρων.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.