Στο μικροσκόπιο της Φενέρμπαχτσε φέρεται να έχει μπει οΚώστας Γαλανόπουλος - Σύμφωνα με τη «Fanatik», ο απεσταλμένος της στο ματς της Εθνικής ξεχώρισε τον άσο της ΑΕΚ, μαζί με τους Χατζηδιάκο-Παυλίδη
«Μνηστήρας» και από την Τουρκία φέρεται να προκύπτει για τον Κώστα Γαλανόπουλο.
Στις ομάδες που… παρατήρησαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις του χαφ της ΑΕΚ με την Εθνική παρουσιάζεται να έχει προστεθεί και η Φενέρμπαχτσε.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Fanatik», ο Βολκάν Ντεμιρέλ παρακολούθησε από κοντά για λογαριασμό του τουρκικού συλλόγου το ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Φινλανδία.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ξεχώρισε τον Γαλανόπουλο μαζί με τους Χατζηδιάκο και Παυλίδη από την Εθνική μας και τον Βαλσάνεν από τη Φινλανδία.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης