Super League 1: Πρώτος ξανά ο Ολυμπιακός, μεγάλη ανατροπή από τον ΠΑΟ κόντρα στην ΑΕΚ - Όλα τα γκολ

Super League 1: Πρώτος ξανά ο Ολυμπιακός, μεγάλη ανατροπή από τον ΠΑΟ κόντρα στην ΑΕΚ - Όλα τα γκολ

Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη - Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο κόντρα στην Ξάνθη

pao-aek1
Η μεγάλη νίκη με ανατροπή του Παναθηναϊκού (3-2) επί της ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι έχανε με 0-2 σημάδεψε την 10η αγωνιστική της Super League 1 που ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα της Λάρισας με την Λαμία (19:30, Novasports1).

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρόμητου (2-0) και παρέμεινε πρώτος στη βαθμολογία, δύο βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ ο οποίος έφυγε με το διπλό από την Κρήτη χάρη στο γκολ του Μίσιτς που του χάρισε τη νίκη με 0-1.

Μεγάλη νίκη και για τον Πανιώνιο ο οποίος επικράτησε με 1-2 στην Ξάνθη της τοπικής ομάδας η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής:

sl-geniko


Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0

Αποστολή εξετελέσθη!

Κλείσιμο
Αντιμετωπίζοντας προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρίσκοντας καλό ρυθμό και τις ευκαιρίες στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά και επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» 2-0 του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με το τυχερό γκολ του Ποντένσε στο 60', αφού η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Γούτα και άλλαξε πορεία και του Σουντανί δύο λεπτά αργότερα, επέστρεψε στις νίκες και πάει στη διακοπή έχοντας την πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα και μάλιστα στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι δεν κινδύνευσαν ούτε όταν έμειναν με 10 παίκτες, όταν στο 67' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφού ανέκοψε τον Νταβιώτη τη στιγμή που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Σα.

Ολυμπιακός Ατρόμητος 2-0 10η Αγωνιστική Super League Στιγμιότυπα (10/11/2019)


Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-2

Μετά από ένα… χορταστικό ματς στο Ολυμπιακό στάδιο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ, στο μεγάλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, καταγράφοντας την πρώτη του εντός έδρας φετινή νίκη αλλά και την πρώτη επικράτηση σε ντέρμπι μετά το 2017 και το 1-0 επί του Ολυμπιακού τότε!

Η «Ένωση» βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ διαφορά πριν το ημίχρονο, από την «σουτάρα» του Μπακάκη και την προβολή του Ολιβέιρα, που είχε και δοκάρι στο 52’, ενώ έχασε και μερικές ακόμα ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς στην επανάληψη.

Ωστόσο, δεν το έκανε και το… πλήρωσε, αφού ο Μακέντα με «σόλο» μείωσε σε 2-1 στο 67ο λεπτό, ενώ δύο από τις τρεις κινήσεις από τον πάγκο των «πράσινων» τους χάρισαν και το «τρίποντο». Με τον Περέα να… κάνει σεφτέ και να ισοφαρίζει στο 70’ και τον Κολοβέτσιο με κεφαλιά δύο λεπτά πριν τη λήξη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα…

Παναθηναϊκός -ΑΕΚ 3-2 | Στιγμιότυπα - 10η Αγωνιστική Superleague (10/11/2019)


ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ που έκανε σωρεία ευκαιριών στο Ηράκλειο και παρά το γεγονός πως έπεσε πάνω σε έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, κατάφερε να φύγει με υπερπολύτιμο τρίποντο. Το γκολ του Μίσιτς ήρθε να σφραγίσει μια έξοχη συνδυαστική ενέργεια των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά και το γκολ του Κροάτη φέρει την σφραγίδα ενός πραγματικού μαέστρου στο 58’.

Στους 24 πόντους οι Θεσσαλονικείς που είχαν τρεις μεγάλες στιγμές στο πρώτο μέρος, που σταμάτησαν πάνω στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ενώ σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις συνέβη το ίδιο και στην επανάληψη. Η μόνη φορά που τον νίκησε κάποιος ήταν στην πρώτη τελική του ΠΑΟΚ, στην επανάληψη.

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 58 παιχνίδια (χωρίς να υπολογίζονται το ματς με Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε και με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε) που σκοράρει συνεχώς. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν πριν από 2 χρόνια και τέσσερις μέρες στην ήττα από την Ένωση με 1-0 στο ΟΑΚΑ, στις 5 Νοεμβρίου του 2017 και 22 ματς αήττητος μακριά από την Τούμπα.

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-1 | ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ξάνθη-Πανιώνιος 1-2

Η Ξάνθη κράτησε τον έλεγχο, όμως ο Πανιώνιος βρήκε την ουσία.

Οι Νεοσμυρνιώτες άντεξαν στην πίεση του πρώτου μέρους και με ψυχωμένη εμφάνιση στο δεύτερο πέρασαν με 2-1 από τα Πηγάδια, σβήνοντας το «μείον» από τη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους κυανέρυθρους ήταν ο Μπατσάνα Αραμπούλι, που έδωσε δύο φορές το προβάδισμα (53’ και 67’), ενώ στο 55’ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Χρήστος Λισγάρας για τους γηπεδούχους.

Με το τρίποντο, ο Πανιώνιος ξεφορτώθηκε το -1 που είχε μετά από μια νίκη και δύο ισοπαλίες που μετρούσε ως τώρα και αντιμετωπίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η Ξάνθη, από την άλλη, έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει ψηλότερα και έμεινε στην τέταρτη θέση, ισόβαθμη με τον ΟΦΗ –και την ΑΕΛ να «καραδοκεί» με έναν βαθμό και ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | HIGHLIGHTS | 10/11/2019 | ΕΡΤ


Άρης-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα ο Άρης, ωστόσο έφτασε στην πολυπόθητη νίκη, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν 2-0 στο 34’ (5’ Σάσα, 34’ Ντιγκινί), όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 41’ με τον Λουίς Φερνάντεθ.

Πίεσαν αρκετά οι Αρκάδες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Με 10 παίκτες στα 10 τελευταία λεπτά οι Θεσσαλονικείς, που διεύρυναν το αήττητο σερί τους (3-1-0).

Άρης -  Αστέρας Τρίπολης 2- 1  Highlights 10η αγων  S. L (10. 11. 2019)


Βόλος-Παναιτωλικός 3-2

Πήρε την ματσάρα ο Βόλος!

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φέρει… τούμπα το γκολ του Μαρσιάλ, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση του Αριγίμπι και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα αλλά και ένα τραγικό λάθος του Γιαννακόπουλου, κατάφερε χάρη στο γκολ του Γέντρισεκ να επικρατήσει με 3-2.

Κάπως έτσι ο Βόλος πήρε μία σημαντική νίκη και ξέφυγε από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τον Παναιτωλικό να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών και να βρίσκεται προτελευταίος με τρεις βαθμούς

Βόλος - Παναιτωλικός: 3-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης