Κύπελλο ποδοσφαίρου, Καλαμάτα - Λάρισα 3-0: Η «Μαύρη Θύελλα» παρέσυρε την ΑΕΛ

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Καλαμάτα - Λάρισα 3-0: Η «Μαύρη Θύελλα» παρέσυρε την ΑΕΛ

Ο Αλεξόπουλος βρήκε τρεις φορές δίχτυα και η πρώτη στη Football League, Καλαμάτα, πήρε ξεκαθαρό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΛ, την οποία νίκησε 3-0

καλ
Έπαιξε με τα… δεύτερα και το πλήρωσε η ΑΕΛ.

Η εκπληκτική Καλαμάτα του Βασίλη Βούζα εκμεταλλεύτηκε το ευρύ rotation του Μιχάλη Γρηγορίου (κανένας βασικός σε σχέση με το ματς με Παναθηναϊκό) και επικράτησε κατά κράτος με 3-0 των «βυσσινί» στο γήπεδο της Παραλίας, όντας πλέον με το ενάμισι πόδι στη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Η «Μαύρη Θύελλα» παρουσιάστηκε αποφασισμένη να επιβάλλει τους κανόνες της, χτύπησε την ΑΕΛ στις αντεπιθέσεις και με μπροστάρη τον Αλεξόπουλο που πραγματοποίησε το ματς της ζωής του σκοράροντας χατ-τρικ, συνέχισε την ακάθεκτη πορεία της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν συγχώρεσε τον Ρίστιτς σε καμία ευκαιρία. Αρχικά, εκμεταλλεύθηκε την τραγική του συνεννόηση με τον αμυντικό για να τελειώσει τη φάση προ κενής εστίας από δύσκολη πάσα του Κουϊρουκίδη στο 38’ για το 1-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 72’ εκτέλεσε με όμορφο διαγώνιο σουτ δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το «κερασάκι στην τούρτα» πέτυχε στην τελευταία φάση του αγώνα όταν ξέφυγε στο ανοιχτό γήπεδο, δίχως να λαθέψει στο τετ-α-τετ απέναντι στον Σέρβο γκολκίπερ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Πλέον, τα πράγματα καθίστανται εξαιρετικά δύσκιλα για την ΑΕΛ στη ρεβάνς της Λάρισας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Kωνσταντινόπουλος, Μάκος (81’ Τσιβελεκίδης), Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Δήμος, Βουκμίροβιτς, Κουϊρουκίδης (77’ Χαρλέπας), Καζβιρόπουλος (29’ Στεργίδης), Αλεξόπουλος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ρίστιτς, Μπάλλας, Χαλκιαδάκης (46’ Ντάουτα), Γκόλιας, Ζίζιτς (69’ Πινάκας), Καρανίκας, Ασούμπρε, Ζίβκοβιτς, Μπούστος, Νούνιτς, Φατιόν.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης