Μια ακόμη διάκριση για τον Έλληνα πρωταθλητή, Δήμος Μιχαλεντζάκης, γράφτησε σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Λονδίνου.
Μετά από τα χρυσά μετάλλια στα 100μ ελεύθερο και στα 100μ πεταλούδα ο "χρυσός" Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης κέρδισε και 3ο χρυσό στα 50μ ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.
Ο σπουδαίος αθλητής πήρε την 1η θέση στα 50μ ελεύθερο S8 με χρόνο 26.54 και έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το μεγάλο φαβορί για νέες επιτυχίες στο Τόκιο το 2020.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.