Απόντος του Όγκνιεν Βράνιες έγινε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Κίελτσε καθώς ο Βόσνιος προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων
Εκτός της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ -χωρίς ωστόσο να συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας- έμεινε ο Όγκνιεν Βράνιες.
Έχοντας κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί πέλμα από χτύπημα που είχε δεχθεί στο πρώτο φιλικό και δεδομένου ότι οι προπονήσεις της Τρίτης ήταν αρκετά έντονες, ο Βόσνιος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης.
Αντίθετα, οι Γιακουμάκης και Λόπες ακολούθησαν το παράδειγμα των Τσιγκρίνσκι και Ζεράλδες (που ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν) και γυμνάστηκαν κανονικά την Τετάρτη. Πηγή:www.sport-fm.gr
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.