Από την UEFA έγινε γνωστό ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν είναι στις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή.
Ο Τεττέη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και πρόκειται για καθαρά μία τακτική επιλογή από τον ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος δεν έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.
Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Ανδρέας Ντόη και Νεκτάριος Τριάντης.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.