Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε πως ο Γερμανός διαιτητής δεν ζήτησε ποτέ την εκκένωση του ΟΑΚΑ κι ότι διέκοψε την αναμέτρηση αναφέροντας στους «πράσινους» πως υπήρχε οσμή δακρυγόνου και κόσμος στις εξέδρες
Με τον Γερμανό διαιτητής, Φριτς, φαίνεται πως τα έχει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», με επίσημη ενημέρωσή τους, γνωστοποίησαν πως ποτέ δεν ζητήθηκε εκκένωση του ΟΑΚΑ.
Επίσης, τόνιζαν χαρακτηριστικά για τους λόγους της διακοπής: «Ο διαιτητής ανέφερε ότι υπήρχε οσμή δακρυγόνου και ότι είχε ακόμα κόσμο. Υπόψη ότι δεν ζητήθηκε ποτέ εκκένωση». Ακόμα, από το «τριφύλλι» τόνιζαν πως ο Γερμανός δεν εξάντλησε το χρονικό περιθώριο της μίας ώρας από τη διακοπή και βγήκε στα 35 λεπτά. Πηγή:www.gazzetta.gr
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV