Ο Έλληνας φόργουορντ διανύει τον έκτο του χρόνο στο ΝΒΑ και το σώμα του έχει αλλάξει τελείως. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθημερινά περνάει αρκετή ώρα στο γυμναστήριο προσέχοντας το σώμα του.
Το «Sports Illustrated» δημοσίευσε ένα θέμα με τους 25 πιο γυμνασμένους αθλητές από όλα τα σπορ, όχι μόνο το μπάσκετ.
Ο φόργουορντ των Μπακς κατέχει την τρίτη θέση πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Σακουόν Μπάρκλεϊ.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.