Παναθηναϊκός Blog: Εκτός ΟΑΚΑ… μικραίνει

Παναθηναϊκός Blog: Εκτός ΟΑΚΑ… μικραίνει

Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι, άλλη μια ήττα που έχει γίνει… δεύτερη φύση για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος δεν δείχνει ικανός να κάνει ούτε τα αυτονόητα για να ξεφύγει έστω και πρόσκαιρα από τον αγωνιστικό και πνευματικό “λαβύρινθο” όπου έχει περιέλθει. Ο Πασκουάλ, ο Καλάθης και ο εύκολος “στόχος” που δεν λύνει το πρόβλημα.

pao_blog_eurohoops
Θεωρητικά, η ευκαιρία για μια νίκη-ανάσα εκτός ΟΑΚΑ ήταν ορατή για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που η Χίμκι παρατάχθηκε στην αναμέτρηση της Μόσχας χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Αλεξέι Σβεντ, που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή που έχει ένας και μόνο παίκτης σε ομάδα της Ευρωλίγκας.

Μεγαλύτερη επιρροή κι από αυτή που έχει ο Νικ Καλάθης στους “πράσινους”, ωστόσο η ειδοποιός διαφορά είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε αυτό το ντεζαβαντάζ σε μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του.

Η Χίμκι δεν είχε τον σταρ της ούτε την προηγούμενη εβδομάδα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά είχε παλέψει, παρουσιάζοντας μια ομάδα με κατανεμημένους ρόλους, που έπαιζε στοχευμένα κι όχι για την… πάρτη του ενός, όπως συχνά κάνει ο Ρώσος σταρ.

Αυτό έγινε και απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τη Χίμκι να παρουσιάζεται αποφασισμένη και με πλάνο κι απέναντί της βρήκε μια μπερδεμένη ομάδα, αφού το συγκρότημα του Πασκουάλ σε άλλο ένα παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης