Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα

Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα,  που μετά τα περσινά γεγονότα είναι «κάτι περισσότερο από ένα ντέρμπι» καθώς και πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια (ιδιαίτερα μετά τα ευρωπαϊκά κύπελλα που έγιναν ) σε Ελλάδα και Ευρώπη, μας στέλνουν ταμείο, αν τα εκτιμήσουμε σωστά

Betshop
Ελλάδα Super League

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης: Μηδέν βαθμούς έχουν κι οι δυο, αλλά ο Αστέρας έπαιξε με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό κι έκανε τις ήττες. Ο Απόλλων άλλαξε προπονητή, το κλίμα δεν είναι καλό, η ψυχολογία στο μηδέν. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το 1 & no goal της betshop.gr στο 2.08.

Ατρόμητος – Λάρισα: Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα παίξει το τρίτο εντός έδρας ματς. Στα άλλα δυο, έφερε 0-0 με την Ξάνθη και νίκησε 1-0 τη Λαμία. Η ΑΕΛ αφού νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα (Ριζούπολη), μετά έκανε δυο ήττες, 2-0 από τον Άρη στο «Καυταντζόγλειο» και 1-3 από τον Παναθηναϊκό. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.19.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Είναι δύσκολο παιχνίδι, καθότι ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα, παρότι έκανε ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε 2-1στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα και το επιβεβαίωσε. Ο Άρης, ωστόσο, πάει «τρένο». Έχει τρεις σερί νίκες, υπάρχει ενθουσιασμός και για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει. Ποντάρει πολλά στην άμυνά του, που δεν έχει να δεχτεί γκολ στα τρία ματς του πρωταθλήματος και στα δυο φιλικά που προηγήθηκαν. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.05.

Ξάνθη – ΟΦΗ: Είναι κι οι δυο δίχως νίκη, δυο ισοπαλίες και μία ήττα η Ξάνθη, δυο ήττες και μία ισοπαλία ο ΟΦΗ. Στο under παίζει τα παιχνίδια της η Ξάνθη, στο over ο ΟΦΗ. Η λογική λέει να παίξουμε το 1Χ & under 2.5 της betshop.gr στο 1.81.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Ο Παναθηναϊκός εκπλήσσει τους πάντες με τρεις νίκες σερί κι εκτός αυτού, παίζουν και σούπερ μπάλα οι πιτσιρικάδες του Δώνη. Ο Λεβαδειακός έχει πολύ καλή άμυνα, το έδειξε και κόντρα στον Ολυμπιακό όπου έχασε μόλις 1-0 και κόντρα στον Άρη, από τον οποίο ηττήθηκε 2-0 (το ένα με πέναλτι). Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.21.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Είναι κάτι περισσότερο από ένα ντέρμπι, με όσα έγιναν πέρυσι με το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και το ματς, ίσως το «σώσει» από παρεκτροπή ο Φιλανδός διαιτητής που ορίστηκε. Κι οι δυο είναι σε καλή κατάσταση και προέρχονται από δυο αναμενόμενες ήττες, 3-0 η ΑΕΚ στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ και 0-1 ο ΠΑΟΚ από την Τσέλσι. Αξιοσημείωτο, βέβαια, ότι η ΑΕΚ έπαιξε Τετάρτη κι ο ΠΑΟΚ Πέμπτη, άρα οι παίκτες του δικεφάλου της Αθήνας ξεκουράστηκαν μια ημέρα παραπάνω. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.88.

Παναιτωλικός – Λαμία: Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχει μία ήττα 1-2 από τον Ατρόμητο και μία νίκη 2-1 με τον ΟΦΗ, προέρχεται κι από 1-1 στην Ξάνθη. Η Λαμία θεωρείται από τώρα ένα εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Με τρεις σερί ήττες και «χάρτινη» άμυνα. η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.82.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός Πειραιώς: Έστω κι αν ο Ολυμπιακός θα είναι κουρασμένος από το ματς με τη Μπέτις, προτείνουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.24.

Κλείσιμο
Αγγλία Premier League

Μπέρνλι – Μπόρνμουθ: Σε αντίθεση με πέρυσι, η Μπέρνλι τα πάει χάλια και στην έδρα της φέτος. Δεν έχει, ακόμα, νίκη και γενικά έχει τρομερό πρόβλημα στην άμυνά της. Απέναντί της θα βρει μία ομάδα που μαζί με την Γουότφορντ είναι οι εκπλήξεις της σεζόν μέχρι τώρα και νικάει στο over. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.57.

Φούλαμ – Γουότφορντ: Έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που παίζουν στο over και την Γουότφορντ να χαρακτηρίζεται ήδη ως «η Λέστερ της προπερασμένης σεζόν». Η Φούλαμ είναι μικρότερο μέγεθος από την Γουότφορντ, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη αγωνιστική. Μέχρι τότε, πήγαινε «τρένο». Η λογική λέει να προτείνουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.00.

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ: Ποντάρουμε στο goal - goal της betshop.gr στο 1.94..

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον: Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.30.

Λέστερ – Χάντερσφιλντ: Προτείνουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.32.

Κάρντιφ - Μάντσεστερ Σίτι: Να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα η Σίτι δίνεται από την betshop.gr στο 2.10.

Μπράιτον – Tότεναμ: Παίζουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στην απίστευτη τιμή του 3.64.

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι: Θα προτιμήσουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.13.

Άρσεναλ – Εβερτον: Παίζουμε τον 1& goal – goal της betshop.gr στο 2.71.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς: Ποντάρουμε στο 1 & under 2.5 της betshop.gr στο 4.05!

Γερμανία Bundesliga

Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ: Μεγάλο ματς και πολύ δύσκολο στην πρόβλεψη. Κι οι δυο προέρχονται από σπουδαία αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Χόφενχαϊμ πήρε 2-2 εκτός έδρας από τη Σαχτάρ κι η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο. Είναι δυο ομάδες που σκοράρουν και που κι εφέτος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.08.

Χέρτα – Γκλάντμπαχ: Είναι δυο ομάδες που βρίσκονται σε καταπληκτική φόρμα, είναι αήττητες και παίζουν φουλ επίθεση. Κι επειδή γενικά στη Γερμανία τα γκολ πέφτουν βροχή», η λογική λέει να παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.65.

Στουτγάρδη - Φορτούνα Ντίσελντορφ: Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.73.

Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ: Προτείνουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.69.

Νυρεμβέργη – Αννόβερο: Προτείνουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.75.

Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου: Θα προτιμήσουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.80.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στην αστραφτερή τιμή του 3.10.

Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης: Θα προτιμήσουμε το Χ &goal – goal της betshop.gr στην τρομερή τιμή του 4.40!

Λεβερκούζεν – Μάιντζ: Προτείνουμε τον 1 &goal – goal της betshop.gr στο 3.14.

Ισπανία Primera Division

Oυέσκα - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Η νεοφώτιστη Ουέσκα ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, νικώντας 2-1 εκτός έδρας την Εϊμπάρ. Μετά, πήρε 2-2 από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο! Στο τρίτο ματς διαλύθηκε 8-2 από την Μπαρτσελόνα, αλλά έβαλε δυο γκολ στο «Καμπ Νου»! Στο τελευταίο παιχνίδι, ωστόσο, ήταν απαράδεκτη κι έχασε 0-1 από τη Βαγεκάνο. Οι Βάσκοι της Σοσιεδάδ φυσικά και είναι ανώτερη ομάδα από την Ουέσκα, παίζουν τα παιχνίδια τους στο over, αλλά προέρχονται από δυο σερί ήττες. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.85.

Βαγιεκάνο – Αλαβές: Παίζουμε το under της betshop.gr στο 1.75.

Έιμπαρ – Λεγκανές: Ο άσος της betshop.gr προσφέρεται στο 2.04.

Θέλτα – Βαγιαδολίδ: Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.85.

Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ποντάρουμε στο 12 & under 2.5 της betshop.gr στο 2.36.

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ: Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα δίνεται από την betshop.gr στο 2.36.

Λεβάντε – Σεβίλλη: Θα παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.31.

Μπετίς - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.78.

Μπαρτσελόνα – Xιρόνα: Να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται από την betshop.gr στο 1.69.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια: Προτείνουμε το διπλό της betshop.gr στο 3.17.

Ιταλία Serie Α

Πάρμα – Κάλιαρι: Πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθότι η Πάρμα είναι δυνατή στην έδρα της, έφερε 2-2 με την Ουντινέζε κι έχασε 1-2 από τη Γιουβέντους, αλλά κυρίως έχει τύχη στο ματς αυτό γιατί προέρχεται από σούπερ νίκη 1-0 επί της Ίντερ μέσα στο Μιλάνο! Κι η Κάλιαρι, ωστόσο, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να αγνοηθούν δυο πολύ καλά αποτελέσματα, όπως η νίκη της 1-0 μέσα στην Αταλάντα και το 1-1 με τη Μίλαν στο Μιλάνο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.89.

Κιέβο – Ουντινέζε: Κι αυτό είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Ουντινέζε είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα, αλλά η Κιέβο την περασμένη Κυριακή έκανε το «μπαμ», παίρνοντας ισοπαλία 2-2 από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Η Ουντινέζε προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της κόντρα στην Τορίνο, αλλά έπρεπε να νικήσει, γιατί έπαιξε καλύτερα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.96.

Σασσουόλο – Έμπολι: Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.19.

Φιορεντίvα – Σπαλ: Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.86.

Σαμπντόρια – Ίντερ: Προτείνουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.52.

Τορίνο – Nάπολι: Παίζουμε το over 2.5 & goal – goal που η betshop.gr προσφέρει στο 2.10.

Λάτσιο – Τζένοα: Ποντάρουμε στο 1Χ & goal – goal της betshop.gr στο 2.02.

Μπολόνια – Ρόμα: Παίζουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.67.

Μίλαν – Αταλάντα: Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.00.

Φροζινόνε – Γιουβέντους: Να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα η Γιουβέντους προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.31.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης