Ο Παναθηναϊκός έβαλε στο δυναμικό του τον Φεντερίκο Μακέντα, περιμένοντας από τον Ιταλό να του δώσει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση.
Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει την ευκαιρία να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο μέσω «πρασίνων», αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sportday», ο Μακέντα έλεγε: «Θέλω να βρεθώ ξανά σε υψηλό επίπεδο και ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Έχω πολλή όρεξη για να πετύχω».
Ο Μακέντα έπαιξε στη Νοβάρα τα προηγούμενα χρόνια (Serie B) και είχε 51 συμμετοχές και 10 γκολ.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών