Στο Ταλίν το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ Ρεάλ Μαδρίτης– Ατλέτικο Μαδρίτης
Τη Δευτέρα συζητούν εκπρόσωποι των δύο ομάδων με ομόλογους της UEFA και της πόλης
Το ντέρμπι της Μαδρίτης θα γίνει στο... Ταλίν! Εκεί οι δύο συμπολίτισσες και αιώνιοι εχθροί, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα κονταροχτυπηθούν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ όπως αποφάσισε η UEFA.
Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού θα είναι η 15η Αυγούστου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται εκπρόσωποι των ομάδων, της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και της πόλης να συναντηθούν στο Ταλίν για να καθορίσουν λεπτομέρειες.
Το “Lillekula Stadium” είναι χωρητικότητας 10.340 θέσεων, και εκτιμάται ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν από 2.500 εισιτήρια. Πηγή:www.sport-fm.gr
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).