Στο επιτελείο των Ρόκετς ο... τέως παίκτης Πάουελ!

Στο επιτελείο των Ρόκετς ο... τέως παίκτης Πάουελ!

Ούτε μία εβδομάδα έπειτα την αποδέσμευσή του απ' τους Ρόκετς ο Τζος Πάουελ αποφάσισε τη στροφή στην προπονητική κι οδεύει προς μέλος του τμήματος ανάπτυξης των ψηλών της ομάδος

Στο επιτελείο των Ρόκετς ο... τέως παίκτης Πάουελ!
Ο 31χρονος άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού δεν είχε εγγυημένο συμβόλαιο ($1.300.000) κι οι Ρόκετς των επίσης άλλοτε παικτών του Ολυμπιακού, Παπανικολάου, Μπέβερλι & Ντόρσεϊ, τον αποδέσμευσαν στις 23/10, θέλοντας να τα μειώσουν στον επιτρεπόμενο αριθμό των 15 μέχρι την έναρξη της κανονικής περιόδου. Αλλά η επόμενη επιλογή του δεν αναμένεται να τον βρει με αγωνιστική εμφάνιση.

Ο δις Πρωταθλητής με τους Λέικερς (2009 & 2010) δεν αποχώρησε απ' τους Ρόκετς και σχεδιάζει την ενσωμάτωσή του στο επιτελείο τους στη θέση του προπονητή των ψηλών τους!

«Ήρθε κι έκατσε. Ποτέ δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Θεού. Μία πόρτα κλείνει κι άλλη μία ανοίγει. Ο κόουτς ΜακΧέιλ είναι υπομονετικός μαζί μου. Όλοι έχουν υπάρχει πραγματικά συνεργάσιμοι και με βοηθούν στη διαδικασία της μετάβασης. Ανυπομονώ ν' ανοίξω ένα νέο κεφάλιο και ν' αρχίσω μία συναρπαστική ευκαιρία» είπε.
Κλείσιμο

«Αξιολογεί τα επόμενα βήματα της καριέρας του. Θεωρούμε πως θα 'ταν ένας φανταστικός προπονητής, αν επιλέξει αυτή τη διαδρομή» πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής της ομάδος, Ντάριλ Μόρεϊ.


Πηγή: www.gazzetta,gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης