ΠΑΟ: Αυτοκριτική από τους παίκτες

ΠΑΟ: Αυτοκριτική από τους παίκτες

Ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε σε dvd στιγμιότυπα του αγώνα και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες στις δύο φάσεις των γκολ, όπως και στο δοκάρι του Πανθρακικού

Με Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός!
ΠΑΟ: Αυτοκριτική από τους παίκτες
Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό, η Δευτέρα ήταν ημέρα αυτοκριτικής για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε σε dvd στιγμιότυπα του αγώνα και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες στις δύο φάσεις των γκολ, όπως και στο δοκάρι του Πανθρακικού. Στη συνέχεια είχε τετ α τετ με τους Σίλντενφελντ, Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες, Μπεργκ όπου έθιξε το πρόβλημα της έλλειψης συγκέντρωση ενώ στη συνέχεια τους είπε:

«Από εσάς υπάρχουν απαιτήσεις να παρασύρετε και τους νεαρότερους παίκτες. Δεν επιτρέπονται τα ατομικά λάθη σε φάσεις, που μας στοιχίζουν γκολ. Εσείς πρέπει να αποδίδετε το καλύτερο δυνατόν και όχι να δίνετε λιγότερα από αυτά που μπορείτε».

Οι πράσινοι θεωρούν ότι με την ήττα της Κυριακής γύρισαν στο σημείο που βρίσκονταν έναν μήνα πριν και τώρα θα τα δώσουν όλα για τα παιχνίδια με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Αναστασίου έχει εντοπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και θα δουλέψει μέσα στην εβδομάδα. Ο ΠΑΟ έχει δεχθεί αρκετά γκολ από στημένες φάσεις, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες έχουν δουλέψει πάνω σ' αυτές, αλλά αυτά που γίνονται στις προπονήσεις αρκετές φορές δεν τα βλέπει στο γήπεδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης