Ολυμπιακός: Τέλος ο Ταρέμι, συνεχίζει στην Αλ Ουάσλ του Ντουμπάι
Ήταν γνωστό ότι ο Μεχντί Ταρέμι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον είχε αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ο ίδιος έδειχνε ότι αναζητά κάτι άλλο
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μεχντί Ταρέμι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και την Αλ Ουασλ.
Ήταν γνωστό ότι ο Μεχντί Ταρέμι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον είχε αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ο ίδιος έδειχνε ότι αναζητά κάτι άλλο.
Εν τέλει, ο Ιρανός φορ ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με ομάδα από το Ντουμπάι και συγκεκριμένα με την Αλ Ουάσλ, η οποία ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον Ολυμπιακό καθώς το συμβόλαιο του έληγε το επόμενο καλοκαίρι.