Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Τράπανι δημιούργησαν πρωτοφανή κατάσταση το προηγούμενο διάστημα, με την ομάδα να φτάνει στο σημείο να μείνει με μόλις έναν παίκτη στο παρκέ κατά την πρόσφατη αναμέτρηση με την Τρέντο, με το ματς να ολοκληρώνεται μόλις στο 4ο λεπτό.
Οι τίτλοι τέλους γράφτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, 12/1, αφού η Τράπανι αποκλείστηκε επισήμως από το ιταλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, η ιταλική λίγκα ακύρωσε όλους τους αγώνες της και επέβαλε πρόστιμο 600.000 ευρώ.
Νωρίτερα, η Τράπανι αποκλείστηκε αυτομάτως από τη συνέχεια της σειράς με τη Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League, καθώς η ιταλική ομάδα κατέβηκε με πέντε παίκτες στο Game 1 με τους Ισραηλινούς και η αναμέτρηση διεκόπη στο πρώτο δεκάλεπτο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης