Αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο Πριγκιπάτο για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τους «πράσινους» να βρίσκονται πίσω στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Μάλιστα, 2 λεπτά πριν την ανάπαυλα, ο Εργκίν Αταμάν δέχθηκε τεχνική ποινή μετά από έντονες διαμαρτυρίες και ξέσπασμα προς τους διαιτητές, ζητώντας γκολ-φάουλ στην προσπάθεια του Κώστα Σλούκα λίγο νωρίτερα.
Θυμίζουμε ότι στο ματς με την Μπολόνια για την 6η αγωνιστική ο Τούρκος είχε δεχθεί δύο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε, μάλιστα με τη Euroleague να του βάζει πρόστιμο 8.000 ευρώ για ασέβεια προς τους διαιτητές.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.