Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα, Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/10) στο «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των «αετών» κόντρα στην Αρούκα.
Έτσι είδε από πρώτο χέρι έναν άλλον Έλληνα, τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει ακόμη ένα χατ τρικ, το τρίτο του με τα χρώματα της Μπενφίκα και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 5-0 φέρνοντάς την σε απόσταση βολής από την Πόρτο (έναν βαθμό).
Ύστερα από την λήξη της αναμέτρησης, ο Κώστας Μήτρογλου πήρε τα παιδιά του και πήγε να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία με το νέο προπονητή της Μπενφίκα, Ζοσέ Μουρίνιο, την οποία και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα social media.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.