Bundesliga: Χωρίς νικητή το ντέρμπι Ντόρτμουντ-Λειψία, βαθιά ανάσα για την Άουγκσμπουργκ - Δείτε τα γκολ
Μπορούσια και Λειψία έμειναν στο 1-1 και ουσιαστικά δούλεψαν για την πρωτοπόρο Μπάγερν - Ο Γιαννούλης ήταν νικητής στον εμφύλιο με τον Κουλιεράκη καθώς η Άουγκσμπουργκ νίκησε 3-1 τη Βόλφσμπουργκ
Η Ντόρτμουντ με νίκη θα προσπερνούσε τη Μπάγερν έχοντας ματς περισσότερο, η Λειψία με τρίποντο θα έπιανε τους Βαυαρούς στην κορυφή της Bundesliga, αλλά κατάφεραν να αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμεινα στο ισόπαλο 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο...
Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 7' πήραν το προβάδισμα με τον Μπαουμγκάρτνερ, για να ισοφαρίσει στο 23' ο Κόουτο και παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε.
Επιστροφή στις νίκες για τη Λεβερκούζεν που δεν είχε προβλήματα για να επικρατήσει με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου με τα γκολ των Ποκού (33') και Κοφάνε (50'), ενώ νίκη ανάσα πανηγύρισε η Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη που νίκησε με 3-1 τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.
Το ίδιο ισχύει και για τη Βέρντερ, που νίκησε στη Βρέμη 1-0 τη Ζανκτ Πάουλι, για την οποία ο Μανώλης Σάλιακας πέρασε ως αλλαγή στο 71΄.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Bundesliga έχουν ως εξής:
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.